PERES AMB CREMA DE ROCAFORT


PERES AMB CREMA DE ROCAFORT


Amés dels bolets, la tardor també ens porta altres delícies per a la cuina, fruites amb les que podem fer plats de tot tipus i aquesta és una proposta fàcil i apetitosa.

INGREDIENTS:

ü  4 peres  (Conferència)
ü  Una cullerada de fulles d’orenga
ü  Una cullerada de mel
ü  Una cullerada de mantega
ü  100 gr. de formatge rocafort
ü  3 cullerades de nata líquida
ü  Una cullerada de pinyons
ü  Pebre branc molt.

ELABORACIÓ:

Renteu les peres i talleu-les en dues parts de forma longitudinal, traieu-li, amb una cullera, el cor i les llavors i reserveu les parts que quedin.
Desfeu en un pot al foc la mantega amb la mel fins que tot estigui líquid i pinteu amb aquesta mescla les peres.
Poseu-les en una safata que pugui anar al forn i coeu-les a 160º durant 20 minuts.
Esmicoleu el rocafort i barregeu-lo amb la nata liquida, les fulles d’orenga i una mica de pebre.
Un cop les peres estiguin cuites poseu al damunt de cada una d’elles una cullerada del preparat de formatge i nata i al damunt uns pocs pinyons i coeu-lo tot plegat uns 4 o 5 minuts més, i ja es poden menjar.
Serviu-les calentes.

RECOMANACIONS:

Si trobeu el rocafort molt fort podeu substituir-lo per un altre formatge més suau, con el  formatge brie per exemple.



Comentaris

Les més populars