PERES AMB CREMA DE ROCAFORT
PERES AMB CREMA DE ROCAFORT
Amés
dels bolets, la tardor també ens porta altres delícies per a la cuina, fruites
amb les que podem fer plats de tot tipus i aquesta és una proposta fàcil i
apetitosa.
INGREDIENTS:
ü 4
peres (Conferència)
ü Una
cullerada de fulles d’orenga
ü Una
cullerada de mel
ü Una
cullerada de mantega
ü 100
gr. de formatge rocafort
ü 3
cullerades de nata líquida
ü Una
cullerada de pinyons
ü Pebre
branc molt.
ELABORACIÓ:
Renteu
les peres i talleu-les en dues parts de forma longitudinal, traieu-li, amb una
cullera, el cor i les llavors i reserveu les parts que quedin.
Desfeu
en un pot al foc la mantega amb la mel fins que tot estigui líquid i pinteu amb
aquesta mescla les peres.
Poseu-les
en una safata que pugui anar al forn i coeu-les a 160º durant 20 minuts.
Esmicoleu
el rocafort i barregeu-lo amb la nata liquida, les fulles d’orenga i una mica
de pebre.
Un cop
les peres estiguin cuites poseu al damunt de cada una d’elles una cullerada del
preparat de formatge i nata i al damunt uns pocs pinyons i coeu-lo tot plegat
uns 4 o 5 minuts més, i ja es poden menjar.
Serviu-les
calentes.
RECOMANACIONS:
Si
trobeu el rocafort molt fort podeu substituir-lo per un altre formatge més
suau, con el formatge brie per exemple.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada