ARRÒS AMB PEU DE PORC I BOLETS


ARRÒS AMB PEU DE PORC I BOLETS.

 
Avui fem una recepta típicament de muntanya amb productes típics de la nostra comarca i que barrejarem d’una forma poc habitual.

INGREDIENTS

  • 350 grs. d’arròs
  • 1 l. de brou
  • 4 peus de porc bullits i desossats
  • 300 grs. de bolets variats
  • ½ botifarra negra
  • ½ botifarra blanca
  • 1 ceba
  • 3 tomàquets madurs
  • ½ de litre d’oli d’oliva
  • ½ tòfona
  • 2 fulles de llorer
  • 1 branqueta de farigola
  • ametlles, avellanes
  • sal i pebre


ELABORACIÓ:

 En primer lloc posarem a bullir els peus de porc amb unes fulles de llorer, una branqueta de farigola, sal i pebre en gra.  Quan estiguin bullits guardarem el brou i desossarem els peus quan hagin refredat una mica.  Els tallarem a daus i els reservarem.

En una paella hi sofregirem la ceba tallada molt petita o ratllada.  Quan sigui rossa, hi tirarem el tomàquet també tallat molt petit.  Ho ajustarem de sal i pebre i deixarem coure remenant de tant en tant.  Un cop fet el sofregit hi afegirem els peus de porc i ho deixarem coure tot junt uns 2 o 3 minuts.  Seguidament hi tirarem els bolets, les botifarres tallades petites i la tòfona també tallada molt petita.  Passats uns 5 minuts tirarem l’arròs i després el brou de bullir els peus de porc.  Després hi tirarem la picada feta amb les ametlles i les avellanes i ho deixarem coure tot plegat uns 20 minuts o fins que estigui cuit l’arròs. 


Comentaris

Les més populars