ARRÒS AMB PEU DE PORC I BOLETS
ARRÒS AMB PEU DE PORC I BOLETS.
Avui fem una recepta típicament de
muntanya amb productes típics de la nostra comarca i que barrejarem d’una forma
poc habitual.
INGREDIENTS
- 350 grs. d’arròs
- 1 l. de brou
- 4 peus de porc bullits i desossats
- 300 grs. de bolets variats
- ½ botifarra negra
- ½ botifarra blanca
- 1 ceba
- 3 tomàquets madurs
- ½ de litre d’oli d’oliva
- ½ tòfona
- 2 fulles de llorer
- 1 branqueta de farigola
- ametlles, avellanes
- sal i pebre
ELABORACIÓ:
En una paella hi sofregirem la ceba
tallada molt petita o ratllada. Quan
sigui rossa, hi tirarem el tomàquet també tallat molt petit. Ho ajustarem de sal i pebre i deixarem coure
remenant de tant en tant. Un cop fet el
sofregit hi afegirem els peus de porc i ho deixarem coure tot junt uns 2 o 3
minuts. Seguidament hi tirarem els
bolets, les botifarres tallades petites i la tòfona també tallada molt
petita. Passats uns 5 minuts tirarem
l’arròs i després el brou de bullir els peus de porc. Després hi tirarem la picada feta amb les ametlles
i les avellanes i ho deixarem coure tot plegat uns 20 minuts o fins que estigui
cuit l’arròs.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada