COCA D’ESPINACS, GAMBES I FORMATGE

 

COCA D’ESPINACS, GAMBES I FORMATGE


Un proposta que segur tindrà molt d’èxit entre tots el membres de la família, malgrat tingui verdura.

INGREDIENTS:

  •   1 placa de pasta de full
  •   ½ kg. de fulles d’espinacs frescos
  •   200 gr. de gamba pelada mitjana
  •   200 gr. de mozzarella ratllada
  •   200 ml. de nata líquida de cuina 18% mg
  •   Una cullerada de pinyons
  •   Sal, Pebre negre, nou moscada ratllada

  •   
    Oli

ELABORACIÓ:

En una paella amb un raig d’oli, salteu una mica els espinacs. Quan comencin a estar cuits, afegiu-hi les gambes. Rectifiqueu de sal, pebre i nou moscada, remeneu-ho tot plegat i retireu-ho del foc. Poseu-ho en una escorredora per treure l’excés de líquids i en un bol apart, barregeu-ho amb la nata i el formatge

Prepareu la pasta de full: Punxeu-la amb una forquilla deixant uns 2 o 3 cm sense punxar a tot el voltant. Coeu-la al forn a 180º durant uns 8 o 9 minuts. Traieu la safata del forn i aixafeu la part punxada, que serà on abocareu el preparat d’espinacs, gambes i formatge, vigilant que quedi repartit per igual. Empolsineu els pinyols al damunt i continueu la cocció a 180º uns 20 minuts més. Deixeu que es refredi una mica i ja es pot servir.

RECOMANACIONS:

Podeu substituir la mozzarella per emmental i qualsevol cremós que fongui bé.

Si teniu cura de pintar amb una mica d’ou batut tot el voltant que no està cobert d’espinacs, aconseguireu que tingui un color més daurat i lluent.

Si no és temps d’espinacs, en podeu fer servir de congelats.  També tindreu bons resultats. 

Comentaris

Les més populars