POP A LA MARINERA
POP A LA MARINERA
Una
forma diferent i molt bona de menjar pop
INGREDIENTS:
- 8
potes de pop cuites
- 4
patates
- 2 cullerades de sofregit de tomàquet i ceba
- 1 culleradeta de pebre vermell dolç
- 2 cullerades de farina
- 6 cullerades d’oli d’oliva
- 3 grans d’all
- 1 got d’aigua
- 2 cullerades de julivert picat
ELABORACIÓ:
Prepareu les patates. Peleu-les i talleu-les a
llesques primes, saleu-les i fregiu-les en una paella, amb força oli, fins que
estiguin cuites i reserveu-les damunt de paper de cuina per absorbir l’oli sobrant.
Peleu i piqueu els alls petits. Enrossiu-los en una paella o cassola amb
oli. Incorporeu a la cassola el pebre
vermell, el sofregit de tomàquet i la farina.
Coeu-ho tot plegat uns segons i afegiu-hi un got d’aigua, tot
remenant. Feu-ho bullir fins tenir una
salsa consistent.
Talleu les potes de pop a llesques i afegiu-les a
la cassola i un got de l’aigua de bullir el pop o de fumet. Remeneu-ho tot i
deixeu-ho coure tot plegat uns 5 minuts. Empolsineu-ho amb julivert picat i
emplateu-ho posant a sota un llit de patates fregides i al damunt el pop. Serviu-ho calent.
RECOMANACIONS:
Les patates també les podeu fer bullides, però
personalment crec que així es potencia més el seu sabor. La gràcia és que
tingueu aigua o suc de bullir el pop, potencia molt més el sabor, però en el
seu defecte sempre podeu fer servir una mica de fumet.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada