POP A LA MARINERA


POP A LA MARINERA


Una forma diferent i molt bona de menjar pop

INGREDIENTS:

  •   8 potes de pop cuites
  •   4 patates
  •   2 cullerades de sofregit de tomàquet i ceba
  •   1 culleradeta de pebre vermell dolç
  •   2 cullerades de farina
  •   6 cullerades d’oli d’oliva
  •   3 grans d’all
  •   1 got d’aigua
  •   2 cullerades de julivert picat

ELABORACIÓ:

Prepareu les patates. Peleu-les i talleu-les a llesques primes, saleu-les i fregiu-les en una paella, amb força oli, fins que estiguin cuites i reserveu-les damunt de paper de cuina per absorbir l’oli sobrant.
Peleu i piqueu els alls petits.  Enrossiu-los en una paella o cassola amb oli.  Incorporeu a la cassola el pebre vermell, el sofregit de tomàquet i la farina.  Coeu-ho tot plegat uns segons i afegiu-hi un got d’aigua, tot remenant.  Feu-ho bullir fins tenir una salsa consistent.
Talleu les potes de pop a llesques i afegiu-les a la cassola i un got de l’aigua de bullir el pop o de fumet. Remeneu-ho tot i deixeu-ho coure tot plegat uns 5 minuts. Empolsineu-ho amb julivert picat i emplateu-ho posant a sota un llit de patates fregides i al damunt el pop.  Serviu-ho calent.

RECOMANACIONS:

Les patates també les podeu fer bullides, però personalment crec que així es potencia més el seu sabor. La gràcia és que tingueu aigua o suc de bullir el pop, potencia molt més el sabor, però en el seu defecte sempre podeu fer servir una mica de fumet.


Comentaris

Les més populars