TÀRTAR DE LLONGANISSA


TÀRTAR DE LLONGANISSA


Una exquisida combinació i presentació d’un producte arreladíssim a la nostra terra

INGREDIENTS:

  •   400 gr. de llonganissa (millor si és tendre)
  •   2 tomàquets madurs
  •   1 ceba tendra
  •   100 gr. de formatge curat
  •   10 fulles de menta fresca
  •   Salsa Perrins
  •   Sal
  •   Pebre
  •   Oli d’oliva

ELABORACIÓ:

Peleu els tomàquets, traieu-li la grana talleu-los en daus el més petit possible i poseu-los en un bol. Peleu i talleu la ceba també molt petita, i afegiu-la al tomàquet . Amaniu-ho amb un polsim de sal i de pebre i un raig d’oli.
Incorporeu el formatge tallat també a daus petits, la menta picada i la llonganissa pelada i també tallada el més petit possible.
Remeneu la barreja, afegiu  el raig de salsa Perrins i una mica més d’oli, i sal i pebre segons el vostre gust.  Deixeu reposar unes dues hores aproximadament i ja es pot servir.

RECOMACIONS:

És evident que la qualitat dels diferents productes condicionarà el resultat final del plat. No dubteu en acompanyar-ho amb una mica de pa amb tomàquet.
I no cal dir que si teniu un bon oli d’oliva aromatitzat amb tòfona, l’acabat del plat és espectacular.


Comentaris

Les més populars