TÀRTAR DE LLONGANISSA
TÀRTAR DE LLONGANISSA
Una exquisida combinació i presentació d’un producte arreladíssim a la
nostra terra
INGREDIENTS:
- 400 gr. de llonganissa (millor si és tendre)
- 2 tomàquets madurs
- 1 ceba tendra
- 100 gr. de formatge curat
- 10 fulles de menta fresca
- Salsa Perrins
- Sal
- Pebre
- Oli d’oliva
ELABORACIÓ:
Peleu els tomàquets, traieu-li la grana talleu-los
en daus el més petit possible i poseu-los en un bol. Peleu i talleu la ceba també
molt petita, i afegiu-la al tomàquet . Amaniu-ho amb un polsim de sal i de
pebre i un raig d’oli.
Incorporeu el formatge tallat també a daus petits,
la menta picada i la llonganissa pelada i també tallada el més petit possible.
Remeneu la barreja, afegiu el raig de salsa Perrins i una mica més d’oli,
i sal i pebre segons el vostre gust. Deixeu
reposar unes dues hores aproximadament i ja es pot servir.
RECOMACIONS:
És evident que la qualitat dels diferents productes
condicionarà el resultat final del plat. No dubteu en acompanyar-ho amb una
mica de pa amb tomàquet.
I no cal dir que si teniu un bon oli d’oliva
aromatitzat amb tòfona, l’acabat del plat és espectacular.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada