ESCUMA DE CAVIAR


ESCUMA DE CAVIAR



Ideal tant com aperitiu com per acompanyament i fins i tot com a plat en sí mateix.

INGREDIENTS:

ü  300 gr. de caviar
ü  250 gr. de maionesa
ü  250 gr. de nata líquida
ü  1 cullerada de ceba tendra
ü  1 cullerada de suc de llimona
ü  6 fulls de gelatina
ü  2 gots d’aigua
ü  Mantega per untar el motlle

ELABORACIÓ:

Posem en un bol la maionesa, la nata, la ceba i el suc de llimona.  Tritureu-ho amb una batedora mecànica.  Rehidrateu les fulles de gelatina tot posant-les amb aigua.  Mentre es rehidraten, escalfeu els dos gots d’aigua per tal de dissoldre la gelatina després de rehidratar-la.  Incorporeu la gelatina ja dissolta al preparat anterior, remeneu-ho enèrgicament i coleu-ho.  Deixeu-ho reposar a la nevera aproximadament una hora per tal que agafi una mica de consistència.  Seguidament incorporeu-hi el caviar, tot remenant perquè quedi ben repartit, i amb cura de que no es trenquin els ous.  Unteu un motlle gran o varis de petits amb la mantega.  Ompliu-los amb el preparat.  Deixeu-ho reposar a la nevera un mínim de 12 hores.  Un cop estigui consistent, es poden desemmotllar i servir.

RECOMANACIONS:

Serviu-ho acompanyat de torradetes i envinagrats.

Comentaris

Les més populars