ESCUMA DE CAVIAR
ESCUMA DE CAVIAR
Ideal
tant com aperitiu com per acompanyament i fins i tot com a plat en sí mateix.
INGREDIENTS:
ü 300
gr. de caviar
ü 250
gr. de maionesa
ü 250
gr. de nata líquida
ü 1
cullerada de ceba tendra
ü 1
cullerada de suc de llimona
ü 6
fulls de gelatina
ü 2
gots d’aigua
ü Mantega
per untar el motlle
ELABORACIÓ:
Posem
en un bol la maionesa, la nata, la ceba i el suc de llimona. Tritureu-ho amb una batedora mecànica. Rehidrateu les fulles de gelatina tot
posant-les amb aigua. Mentre es
rehidraten, escalfeu els dos gots d’aigua per tal de dissoldre la gelatina
després de rehidratar-la. Incorporeu la
gelatina ja dissolta al preparat anterior, remeneu-ho enèrgicament i
coleu-ho. Deixeu-ho reposar a la nevera
aproximadament una hora per tal que agafi una mica de consistència. Seguidament incorporeu-hi el caviar, tot
remenant perquè quedi ben repartit, i amb cura de que no es trenquin els
ous. Unteu un motlle gran o varis de petits
amb la mantega. Ompliu-los amb el
preparat. Deixeu-ho reposar a la nevera
un mínim de 12 hores. Un cop estigui
consistent, es poden desemmotllar i servir.
RECOMANACIONS:
Serviu-ho
acompanyat de torradetes i envinagrats.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada