PATÉ DE SARDINES


PATÉ DE SARDINES

 

INGREDIENTS:

ü  1 llauna de sardines en llauna
ü  2 culleradetes de cafè de mostassa a l’antiga
ü  ¼ de poma verda
ü  ¼ de ceba tendre
ü  1/2 cullerada de sucre morè
ü  ½ cullerada d’oli d’oliva
ü  1 i ½ cullerada de suc de llimona

ELABORACIÓ:

Netegeu les sardines traient-les-hi l’espina central i poseu-les en un pot per a batedora mecànica. Peleu la poma, talleu-la a daus petits i afegiu-la al pot amb la sardina. Feu el mateix amb la ceba tendra i afegiu-hi la resta d’ingredients.
Tritureu-ho fins tenir una pasta cremosa i uniforma.
Guardeu-ho a la nevera perquè agafi més consistència i ja es pot servir.
Acompanyeu-ho amb torradetes i “encurtits” en vinagre .
RECOMANACIONS:
No aprofiteu l’oli de la llauna de sardines.  La poma ha d’estar molt verda a fi de que tingui poc suc, perquè no faci un paté massa líquid 


Comentaris

Les més populars