PATÉ DE SARDINES
PATÉ DE SARDINES
INGREDIENTS:
ü
1 llauna de sardines en llauna
ü
2 culleradetes de cafè de mostassa a l’antiga
ü
¼ de poma verda
ü
¼ de ceba tendre
ü
1/2 cullerada de sucre morè
ü
½ cullerada d’oli d’oliva
ü
1 i ½ cullerada de suc de llimona
ELABORACIÓ:
Netegeu les sardines traient-les-hi l’espina
central i poseu-les en un pot per a batedora mecànica. Peleu la poma, talleu-la
a daus petits i afegiu-la al pot amb la sardina. Feu el mateix amb la ceba
tendra i afegiu-hi la resta d’ingredients.
Tritureu-ho fins tenir una pasta cremosa i
uniforma.
Guardeu-ho a la nevera perquè agafi més
consistència i ja es pot servir.
Acompanyeu-ho amb torradetes i “encurtits” en vinagre .
RECOMANACIONS:
No aprofiteu l’oli de la llauna de sardines. La poma ha d’estar molt verda a fi de que
tingui poc suc, perquè no faci un paté massa líquid
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada