MAGDALENES DE CIRERES I XOCOLATA
MAGDALENES DE CIRERES I XOCOLATA
Ja tenim cireres i no he pogut resistir-me a la
temptació d’utilitzar-les per aquest senzill i original postra.
INGREDIENTS: (24 magdalenes)
- 3 cireres per magdalena
- 3 ous
- 175 gr. de sucre
- 60 ml. de llet
- 190 ml. d’oli d’oliva
- 210 gr. farina
- 5 gr. llevat químic en pols
- 1 culleradeta d’aroma de vainilla
- 1 polsim de sal
- Un grapat de perles de xocolata
ELABORACIÓ:
Poseu en un Bol els ous i el sucre i amb l’ajut
d’una batedora mecànica, aneu batent-los fins que quedin una mica escumats.
Afegiu-hi l’oli, la llet, l’aroma de vainilla i continueu batent-ho fins que tot
sigui una crema homogènia.
Incorporeu-hi la farina, el llevat i la sal i
continueu batent-ho fins que tot estigui ben integrat i tingueu una massa fina
i esponjosa.
Poseu-hi aquesta massa dins d’una mànega pastissera
i deixeu-la reposar a la nevera mínim 1 hora.
Mentre reposa la massa, traieu el pinyol a las
cireres mirant de no desfer-les gaire, i ompliu l’espai que ha deixat el pinyol
amb perles de xocolata.
Prepareu els motllos per a magdalenes. Ompliu-los fins a la meitat amb la
massa. Poseu a cada motllo dues o tres
cireres farcides amb xocolata. Poseu una
mica més de massa al damunt.
Empolsineu-les amb una mica de sucre per sobre i coeu-les al forn a 190º
durant uns 15 minuts aproximadament.
RECOMANACIONS:
La massa millora si la deixeu reposar d’un dia per
l’altre a la nevera.
El més entretingut d’aquesta recepta, potser és
treure-li el pinyol a les cireres. Al
mercat existeixen diferents estris que ens facilitaran aquesta feina.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada