MAGDALENES DE CIRERES I XOCOLATA


MAGDALENES DE CIRERES I XOCOLATA



Ja tenim cireres i no he pogut resistir-me a la temptació d’utilitzar-les per aquest senzill i original postra.

INGREDIENTS:  (24 magdalenes)

  •         3 cireres per magdalena
  •         3 ous
  •         175 gr. de sucre
  •         60 ml. de llet
  •         190 ml. d’oli  d’oliva
  •         210 gr. farina
  •         5 gr. llevat químic en pols
  •         1 culleradeta d’aroma de vainilla
  •         1 polsim de sal
  •         Un grapat de perles de xocolata

ELABORACIÓ:

Poseu en un Bol els ous i el sucre i amb l’ajut d’una batedora mecànica, aneu batent-los fins que quedin una mica escumats. Afegiu-hi l’oli, la llet, l’aroma de vainilla i continueu batent-ho fins que tot sigui una crema homogènia.
Incorporeu-hi la farina, el llevat i la sal i continueu batent-ho fins que tot estigui ben integrat i tingueu una massa fina i esponjosa.
Poseu-hi aquesta massa dins d’una mànega pastissera i deixeu-la reposar a la nevera mínim 1 hora.
Mentre reposa la massa, traieu el pinyol a las cireres mirant de no desfer-les gaire, i ompliu l’espai que ha deixat el pinyol amb perles de xocolata.
Prepareu els motllos per a magdalenes.  Ompliu-los fins a la meitat amb la massa.  Poseu a cada motllo dues o tres cireres farcides amb xocolata.  Poseu una mica més de massa al damunt.  Empolsineu-les amb una mica de sucre per sobre i coeu-les al forn a 190º durant uns 15 minuts aproximadament.

RECOMANACIONS:

La massa millora si la deixeu reposar d’un dia per l’altre a la nevera.
El més entretingut d’aquesta recepta, potser és treure-li el pinyol a les cireres.  Al mercat existeixen diferents estris que ens facilitaran aquesta feina.

Comentaris

Les més populars