CREMA D’ALBERGÍNIA AMB FORMATGE DE CABRA.
CREMA D’ALBERGÍNIA AMB FORMATGE DE CABRA.
Una deliciosa crema que ens ajudarà a suportar més
bé el fred que s’acosta.
INGREDIENTS:
·
600 gr. d’albergínies
·
100 gr. de formatge “rulo” de cabra
·
50 gr. de mantega
·
Sal i pebre
ELABORACIÓ:
Peleu les albergínies i talleu-les a daus
petits. En una olla hi poseu la mantega
i desfeu-la al foc. Afegiu-hi les
albergínies i fregiu-les una mica (uns 2 minuts). Poseu-hi aigua fins cobrir les albergínies i
feu-ho bullir fins que les albergínies estiguin toves. Traieu la pell del formatge i tireu-lo dins
de l’olla. Coeu-ho tot plegat uns 2 o 3
minuts i tritureu-ho amb l’ajut d’una batedora elèctrica. Rectifiqueu de sal i pebre i ja es pot
menjar.
Si us molesta la grana de l’albergínia, podeu colar
la crema, un cop triturada.
Per fer-la més divertida, un cop feta hi podeu
posar una mica de cibulet tallat petit.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada