CREMA D’ALBERGÍNIA AMB FORMATGE DE CABRA.


CREMA D’ALBERGÍNIA AMB FORMATGE DE CABRA.

 

Una deliciosa crema que ens ajudarà a suportar més bé el fred que s’acosta.

INGREDIENTS:


·        600 gr. d’albergínies
·        100 gr. de formatge “rulo” de cabra
·        50 gr. de mantega
·        Sal i pebre

ELABORACIÓ:


Peleu les albergínies i talleu-les a daus petits.  En una olla hi poseu la mantega i desfeu-la al foc.  Afegiu-hi les albergínies i fregiu-les una mica (uns 2 minuts).  Poseu-hi aigua fins cobrir les albergínies i feu-ho bullir fins que les albergínies estiguin toves.  Traieu la pell del formatge i tireu-lo dins de l’olla.  Coeu-ho tot plegat uns 2 o 3 minuts i tritureu-ho amb l’ajut d’una batedora elèctrica.  Rectifiqueu de sal i pebre i ja es pot menjar.

Si us molesta la grana de l’albergínia, podeu colar la crema, un cop triturada.
Per fer-la més divertida, un cop feta hi podeu posar una mica de cibulet tallat petit.

Comentaris

Les més populars