ESPAGUETI AMB CAMAGROCS I PERNIL.


ESPAGUETI AMB CAMAGROCS I PERNIL.



Espectacular any de camagrocs i una recepta més per a gaudir d’aquest meravellós bolet.

 INGREDIENTS:

  •       400 gr. d’espaguetis
  •          200 gr. de pernil
  •        ½ kg. de camagrocs
  •        200 cc de crema de llet
  •        Un raig de fons de carn
  •        All, julivert i sal


ELABORACIÓ:

Talleu el pernil a dauets petits i reserveu-lo.  Fregiu els camagrocs amb un rajolinet d’oli i a mitja cocció incorporeu-hi all i julivert picat petit.  Quan hagin evaporat la seva aigua, afegiu-hi el pernil tallat i coeu-ho tot plegat un parell de minuts.  Tireu-hi la crema de llet i el fons de carn i remeneu.  Coeu-ho fins que hagi reduït una mica.  Rectifiqueu de sal i pebre i reserveu-ho.
En una olla amb aigua i sal coeu els espaguetis fins que estiguin al dente.  Escorreu-los, barregeu-los amb la salsa i escalfeu-ho tot plegat un parell de minuts.  Ja es pot servir.

RECOMANACIONS:

Si voleu, també podeu fregir una mica de ceba dolça amb el pernil i els camagrocs.

Comentaris

Les més populars