ESPAGUETI AMB CAMAGROCS I PERNIL.
ESPAGUETI AMB CAMAGROCS I PERNIL.
Espectacular
any de camagrocs i una recepta més per a gaudir d’aquest meravellós bolet.
INGREDIENTS:
- 400 gr. d’espaguetis
- 200 gr. de pernil
- ½ kg. de camagrocs
- 200 cc de crema de llet
- Un raig de fons de carn
- All, julivert i sal
ELABORACIÓ:
Talleu
el pernil a dauets petits i reserveu-lo.
Fregiu els camagrocs amb un rajolinet d’oli i a mitja cocció
incorporeu-hi all i julivert picat petit.
Quan hagin evaporat la seva aigua, afegiu-hi el pernil tallat i coeu-ho
tot plegat un parell de minuts. Tireu-hi
la crema de llet i el fons de carn i remeneu.
Coeu-ho fins que hagi reduït una mica.
Rectifiqueu de sal i pebre i reserveu-ho.
En una
olla amb aigua i sal coeu els espaguetis fins que estiguin al dente. Escorreu-los, barregeu-los amb la salsa i
escalfeu-ho tot plegat un parell de minuts.
Ja es pot servir.
RECOMANACIONS:
Si
voleu, també podeu fregir una mica de ceba dolça amb el pernil i els camagrocs.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada