AMANIDA DE XAMPINYONS, ANGULES I CAVIAR
AMANIDA DE XAMPINYONS, ANGULES I CAVIAR
Un
plat sens dubte adient per les dates que s’acosten.
INGREDIENTS:
ü 1
pot de 100 gr. de caviar de truita
ü 200
gr. d’angules o gules
ü 3
xampinyons grans
ü 1
cullerada de pinyons
ü Enciams
variats
ü 1
llimona
ü Oli
d’oliva suau
ü Sal,
pebre, all i julivert picat
ELABORACIÓ:
Per
començar, torreu els pinyons, posant-los en una paella amb una mica d’oli
fred. Retireu-los del foc quan comencin
a agafa color daurat. Poseu-los damunt
de paper absorbent i reserveu-los.
Netegeu
de terra i lamineu els xampinyons.
Poseu-los en un bol amb el suc de la llimona, l’all i el julivert picat
petit, sal i pebre al gust, i prou oli perquè quedi tot cobert. Poseu-ho a la nevera i deixeu-ho reposar una
hora. Passat aquest temps, incorporeu-hi
les gules i deixeu-ho reposar tot plegat una hora més. Passat aquest temps, ja podem anar per muntar
el plat.
Escorreu
els bolets i les gules i barregeu-hi el caviar.
Per muntar el plat, poseu una mica d’enciam al mig, i amaniu-lo amb una
mica de sal i l’oli de macerar els bolets.
Poseu la barreja de bolets, gules i caviar al voltant i acabeu decorant
el plat amb una llesca de llimona damunt de l’enciam.
Evidentment
podem substituir les gules per angules, i el caviar de truita per caviar
d’esturió, tot depèn de la nostra economia.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada