AMANIDA DE XAMPINYONS, ANGULES I CAVIAR


AMANIDA DE XAMPINYONS, ANGULES I CAVIAR

 

Un plat sens dubte adient per les dates que s’acosten.

INGREDIENTS:


ü  1 pot de 100 gr. de caviar de truita
ü  200 gr. d’angules o gules
ü  3 xampinyons grans
ü  1 cullerada de pinyons
ü  Enciams variats
ü  1 llimona
ü  Oli d’oliva suau
ü  Sal, pebre, all i julivert picat

ELABORACIÓ:


Per començar, torreu els pinyons, posant-los en una paella amb una mica d’oli fred.  Retireu-los del foc quan comencin a agafa color daurat.  Poseu-los damunt de paper absorbent i reserveu-los.
Netegeu de terra i lamineu els xampinyons.  Poseu-los en un bol amb el suc de la llimona, l’all i el julivert picat petit, sal i pebre al gust, i prou oli perquè quedi tot cobert.  Poseu-ho a la nevera i deixeu-ho reposar una hora.  Passat aquest temps, incorporeu-hi les gules i deixeu-ho reposar tot plegat una hora més.  Passat aquest temps, ja podem anar per muntar el plat.
Escorreu els bolets i les gules i barregeu-hi el caviar.  Per muntar el plat, poseu una mica d’enciam al mig, i amaniu-lo amb una mica de sal i l’oli de macerar els bolets.  Poseu la barreja de bolets, gules i caviar al voltant i acabeu decorant el plat amb una llesca de llimona damunt de l’enciam.

Evidentment podem substituir les gules per angules, i el caviar de truita per caviar d’esturió, tot depèn de la nostra economia.

Comentaris

Les més populars