PASTÍS DE VEDELLA I FORMATGE DE CABRA
PASTÍS DE VEDELLA I FORMATGE DE CABRA
Avui
us presentem el “rulo de cabra”, un formatge que es pot combinar molt be amb
tota mena de productes, tant en fred com en calent, el podem fer servir per
amanides, per canapès o com farem nosaltres amb carn. Segur que no ens deixarà
indiferents.
INGREDIENTS:
ü 400
gr. de carn de vedella (filet o entrecot desossat)
ü 200
gr. de formatge “rulo de cabra”
ü alfàbrega
fresca
ü 2 cullerades d’oli d’oliva
ü sal
i pebre blanc
ELABORACIÓ:
Per començar talleu una llesca de “rulo” de ½ cm de gruix i reserveu-la.
Poseu la resta del formatge dins un bol amb l’oli i una culleradeta d’alfàbrega
picada petita. Amb l’ajut d’una forquilla ho desfeu fins a tenir una pasta
cremosa i ho reserveu.
Talleu la carn en 4 llesques d’un cm de gruix, les salpebreu i les
marqueu en una planxa, vigilant que sols es marquin i quedin cruetes.
Ara ja es pot muntar el plat.
En una plat que pugui anar al forn, hi poseu un tall de carn, al damunt
una cullerada de la crema de “rulo”, després un altre tall de carn i així
successivament fins a acabar els talls de carn. Damunt de l’últim tall de carn
hi poseu la llesca de formatge que havíeu reservat al principi i ho poseu a
gratinar.
Ho retireu del forn quan veieu que el formatge comença a agafar color i
a estovar-se una mica, ho amaniu amb una
mica d’alfàbrega picada i ja es pot menjar.
Que disfruteu.
Podeu substituir la carn de vedella per carn de bou si preferiu els
sabors més intensos.
Al la crema de “rulo” li podeu afegir uns pinyons torrats, li donaran un
cruixen molt agradable de menjar.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada