PASTÍS DE VEDELLA I FORMATGE DE CABRA



PASTÍS DE VEDELLA I FORMATGE DE CABRA




Avui us presentem el “rulo de cabra”, un formatge que es pot combinar molt be amb tota mena de productes, tant en fred com en calent, el podem fer servir per amanides, per canapès o com farem nosaltres amb carn. Segur que no ens deixarà indiferents.


INGREDIENTS:

ü  400 gr. de carn de vedella (filet o entrecot desossat)
ü  200 gr. de formatge “rulo de cabra”
ü  alfàbrega fresca
ü   2 cullerades d’oli d’oliva
ü  sal i pebre blanc

ELABORACIÓ:

Per començar talleu una llesca de “rulo” de ½ cm de gruix i reserveu-la. Poseu la resta del formatge dins un bol amb l’oli i una culleradeta d’alfàbrega picada petita. Amb l’ajut d’una forquilla ho desfeu fins a tenir una pasta cremosa i ho reserveu.
Talleu la carn en 4 llesques d’un cm de gruix, les salpebreu i les marqueu en una planxa, vigilant que sols es marquin i quedin cruetes.
Ara ja es pot muntar el plat.
En una plat que pugui anar al forn, hi poseu un tall de carn, al damunt una cullerada de la crema de “rulo”, després un altre tall de carn i així successivament fins a acabar els talls de carn. Damunt de l’últim tall de carn hi poseu la llesca de formatge que havíeu reservat al principi i ho poseu a gratinar.
Ho retireu del forn quan veieu que el formatge comença a agafar color i a estovar-se  una mica, ho amaniu amb una mica d’alfàbrega picada i ja es pot menjar.
Que disfruteu.


Podeu substituir la carn de vedella per carn de bou si preferiu els sabors més intensos.
Al la crema de “rulo” li podeu afegir uns pinyons torrats, li donaran un cruixen molt agradable de menjar.            


Comentaris

Les més populars