SOPA DE FORMATGE
SOPA DE FORMATGE
Una
saborosa recepta del centre d’Europa que, a més d’adelitar-nos el paladar, ens
ajudarà a lluitar contra el fred de l’hivern.
INGREDIENTS:
ü 200
gr. de formatge Edam (formatge de bola)
ü 1
cullerada de farina
ü 1
cullerada de mantega
ü 1
got de vi blanc sec
ü 1 l . de
brou de carn
ü 2
rovells d’ou
ü 50
gr. de nata líquida
ü Pebre
blanc mòlt
ü Nou
moscada
ü 1
gra d’all tallat petit
ü Julivert
picat
ü Sal
ELABORACIÓ:
Foneu la mantega en una olla i afegiu-hi la farina remenant i vigilant
que no es cremi. Després incorporeu-hi el brou calent tot remenant per evitar
que es facin grumolls. Afegiu-hi el vi i un cop estigui tot lligat, tireu
l’all, les espècies i el formatge tallat a daus petits.
Coeu-lo tot plegat fins que el formatge estigui desfet, rectifiqueu de
sal i pebre i ja teniu la sopa llesta.
En el moment de servir-la ,
deixateu els rovells i la nata en una sopera i aboqueu al damunt la sopa que ha
d’estar bullint, remeneu amb energia i ja es pot servir.
RECOMANACIONS:
Si teniu problemes digestius amb l’all el podeu substituir per una mica
d’all en pols.
Queda molt més bona si l’acompanyeu amb una mica de julivert picat i uns
entrebancs de pa tallat a daus fregit o torrat.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada