REMENAT D’ALLS TENDRES, CAMAGROCS I GAMBES

 

REMENAT D’ALLS TENDRES, CAMAGROCS I GAMBES


Amb aquests productes tenim la garantia que el plat serà extraordinari.

 

INGREDIENTS:

  •   4 ous
  •   200 g de gambes pelades
  •   2 manats d’alls tendres
  •   200 g de camagrocs
  •   Oli

  •   
    Sal i pebre

 

ELABORACIÓ:

Netegeu els alls tendres traient la capa més exterior i desaprofitant la part més verda i dura. Talleu-los en rodelles petites i reserveu-los. Netegeu els bolets de brutícia o terra, en sec. Saleu-los i fregiu-los fins que hagin tret tota la seva aigua i reserveu-los a part. A la mateixa paella fregiu-hi els alls tendres amb una mica d’oli fins que siguin  transparents. Ara podeu tornar a incorporar-hi els bolets i les gambes. Remeneu un parell de  minuts i afegiu-hi els ous, tot remenant fins que veieu que l’ou és cuit. Rectifiqueu de sal i pebre i ja es pot servir.

 
RECOMANACIONS:

Sí les gambes són molt grosses talleu-les per la meitat

És un plat que no ha de quedar eixut. Si voleu que l’ou estigui ben cuit i no quedi sec, podeu tirar-hi una mica de llet.

La cocció correcta seria posant la paella al bany maria per garantir que no quedi sec, però si no és possible, sempre ho podeu fer amb un foc suau, així podeu controlar millor que us quedi cremós.

 

 

Comentaris

Les més populars