REMENAT D’ALLS TENDRES, CAMAGROCS I GAMBES
REMENAT D’ALLS TENDRES, CAMAGROCS I GAMBES
INGREDIENTS:
- 4
ous
- 200
g de gambes pelades
- 2
manats d’alls tendres
- 200
g de camagrocs
- Oli
Sal i pebre
ELABORACIÓ:
Netegeu
els alls tendres traient la capa més exterior i desaprofitant la part més verda
i dura. Talleu-los en rodelles petites i reserveu-los. Netegeu els bolets de
brutícia o terra, en sec. Saleu-los i fregiu-los fins que hagin tret tota la
seva aigua i reserveu-los a part. A la mateixa paella fregiu-hi els alls
tendres amb una mica d’oli fins que siguin
transparents. Ara podeu tornar a incorporar-hi els bolets i les gambes. Remeneu
un parell de minuts i afegiu-hi els ous,
tot remenant fins que veieu que l’ou és cuit. Rectifiqueu de sal i pebre i ja
es pot servir.
RECOMANACIONS:
Sí
les gambes són molt grosses talleu-les per la meitat
És
un plat que no ha de quedar eixut. Si voleu que l’ou estigui ben cuit i no
quedi sec, podeu tirar-hi una mica de llet.
La
cocció correcta seria posant la paella al bany maria per garantir que no quedi
sec, però si no és possible, sempre ho podeu fer amb un foc suau, així podeu
controlar millor que us quedi cremós.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada