PAPILLOTE DE POLLASTRE A LA LLIMONA
PAPILLOTE
DE POLLASTRE A LA LLIMONA
El
papillote és una tècnica de cocció francesa que permet coure carns, peixos o
verdures, aprofitant els seus propis sucs. De fàcil execució i resultats bons i
saludables.
INGREDIENTS:
ü Un
pollastre tallat a quarters
ü 4
grans d’all
ü 2
llimones
ü 2
cullerades de mantega
ü Julivert
picat
ü Orenga
picat
ü Unes
branques de farigola
ü Sal
i pebre
ü Paper
d’alumini per a cuinar
ELABORACIÓ:
Salpebreu
els quarters de pollastre i feu-li uns talls a la carn a fi de poder
incrustar-hi els all, sencers o tallats en dos o tres daus.
Talleu
el paper d’alumini en trossos prou grans com per a poder embolicar cada tall de
pollastre.
Poseu
al damunt de cada tros de paper un quarter de pollastre, salpebrat i amb l’all
incrustat. Tireu-li per damunt suc de llimona, empolsineu-lo amb el julivert i l’orenga
picat poseu una cullerada de mantega, una branqueta de romaní i una rodanxa de
llimona i emboliqueu-lo tot amb el paper d’alumini procurant que quedi un
farcell ben tancat.
Repetiu
l’operació amb cada tall de pollastre i poseu-los tots en una plata que pugui
anar al forn i coeu-los a 180º durant
mitja hora aproximadament.
Serviu
posant damunt d’un plat cada farcell encara tancat.
RECOMANACIONS:
Aneu
al tanto a l’hora d’obrir el farcell doncs pot sortir vapor i cremar-vos.
Podeu
acompanyar aquest plat amb unes patates fetes al caliu o cuites amb pela.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada