PAPILLOTE DE POLLASTRE A LA LLIMONA


PAPILLOTE DE POLLASTRE A LA LLIMONA



El papillote és una tècnica de cocció francesa que permet coure carns, peixos o verdures, aprofitant els seus propis sucs. De fàcil execució i resultats bons i saludables.

INGREDIENTS:

ü  Un pollastre tallat a quarters
ü  4 grans d’all
ü  2 llimones
ü  2 cullerades de mantega
ü  Julivert picat
ü  Orenga picat
ü  Unes branques de farigola
ü  Sal i pebre
ü  Paper d’alumini per a cuinar

ELABORACIÓ:

Salpebreu els quarters de pollastre i feu-li uns talls a la carn a fi de poder incrustar-hi els all, sencers o tallats en dos o tres daus.
Talleu el paper d’alumini en trossos prou grans com per a poder embolicar cada tall de pollastre.
Poseu al damunt de cada tros de paper un quarter de pollastre, salpebrat i amb l’all incrustat. Tireu-li per damunt suc de llimona, empolsineu-lo amb el julivert i l’orenga picat poseu una cullerada de mantega, una branqueta de romaní i una rodanxa de llimona i emboliqueu-lo tot amb el paper d’alumini procurant que quedi un farcell ben tancat.
Repetiu l’operació amb cada tall de pollastre i poseu-los tots en una plata que pugui anar al forn i coeu-los a 180º durant  mitja hora aproximadament.
Serviu posant damunt d’un plat cada farcell encara tancat.

RECOMANACIONS:

Aneu al tanto a l’hora d’obrir el farcell doncs pot sortir vapor i cremar-vos.
Podeu acompanyar aquest plat amb unes patates fetes al caliu o cuites amb pela.


Comentaris

Les més populars