CREMA D’ESPINACS I ALVOCAT
CREMA D’ESPINACS I ALVOCAT
Una delícia per el paladar de fàcil i ràpida elaboració
INGREDIENTS:
- 2 alvocats
- 400 gr. d’espinacs frescos
- 2 cullerades d’oli d’oliva
- 300 ml. de brou vegetal
- 200 ml de crema líquida
- Sal, pebre i nou moscada
- Daus de salmó fumat (optatiu)
ELABORACIÓ:
Renteu els espinacs i retireu les cues més gruixudes de
les fulles, escaldeu-los un parell de minuts, refredeu-los amb aigua freda i
escorreu-los bé.
Retireu la pell i el pinyol dels advocats i talleu la
polpa a daus.
Poseu a bullir el brou i quan arrenqui el bull
incorporeu-hi els espinacs, els alvocats i la nata. Bateu-ho amb una batedora
mecànica i passeu-ho per un colador xinès
perquè quedi més fi. Per acabar rectifiqueu de sal, pebre i nou moscada i en
moment de servir-ho, poseu uns daus de salmó fumat a cada plat.
RECOMANACIONS
És recomanable reservar una mica del líquid de la cocció
abans de triturar-ho per poder ajustar la textura de la crema al nostre gust
Podeu tirar un fil d’oli d’oliva verge i una mica més de
nou moscada al damunt de cada plat.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada