CREMA D’ESPINACS I ALVOCAT


 

CREMA D’ESPINACS I ALVOCAT

Una delícia per el paladar de fàcil i ràpida elaboració

 

INGREDIENTS:

  •   2 alvocats
  •   400 gr. d’espinacs frescos
  •   2 cullerades d’oli d’oliva
  •   300 ml. de brou vegetal
  •   200 ml de crema líquida
  •   Sal, pebre i nou moscada
  •  Daus de salmó fumat (optatiu)

 

ELABORACIÓ:

Renteu els espinacs i retireu les cues més gruixudes de les fulles, escaldeu-los un parell de minuts, refredeu-los amb aigua freda i escorreu-los bé.

Retireu la pell i el pinyol dels advocats i talleu la polpa a daus.

Poseu a bullir el brou i quan arrenqui el bull incorporeu-hi els espinacs, els alvocats i la nata. Bateu-ho amb una batedora mecànica  i passeu-ho per un colador xinès perquè quedi més fi. Per acabar rectifiqueu de sal, pebre i nou moscada i en moment de servir-ho, poseu uns daus de salmó fumat a cada plat.

 

RECOMANACIONS

És recomanable reservar una mica del líquid de la cocció abans de triturar-ho per poder ajustar la textura de la crema al nostre gust

Podeu tirar un fil d’oli d’oliva verge i una mica més de nou moscada al damunt de cada plat.

 

Comentaris

Les més populars