TRUITA DE PATATES XIPS
TRUITA DE PATATES XIPS
Avui explicarem com fer d’una forma fàcil, aquesta truita popularitzada
per un dels millors cuiners del món, i a
més d’estalviar tot el temps de pelar, tallar i fregir les patates també dóna
uns resultats deliciosos.
INGREDIENTS:
ü Una
bossa de patates gran 170gr.
ü 5
ous
ü 1
got petit de llet
ELABORACIÓ:
Sense obrir la bossa de patates les xafarem, si cal fem un foradet a la
bossa.
En un bol, batrem 4 ous i hi afegirem la llet. Hi posarem les patates a
dins vigilant que quedin totes sucades i ho deixarem reposar uns deu minuts,
fins que les patates estiguin toves.
Abans de fer la truita batrem l’ou que ens queda i l’incorporarem a les
patates. Ja podem fer la truita, com es fa sempre.
Aneu amb compte a l’hora d’afegir sal.
Si hi voleu afegir ceba, ho fareu a l’incorporar l’últim ou. Triga una
mica més en coure’s, que una truita de patates normal. Vigileu si no voleu que
us quedi crua.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada