TRUITA DE PATATES XIPS


TRUITA DE PATATES XIPS



Avui explicarem com fer d’una forma fàcil, aquesta truita popularitzada per un dels millors cuiners del món,  i a més d’estalviar tot el temps de pelar, tallar i fregir les patates també dóna uns resultats deliciosos.

 INGREDIENTS:

ü  Una bossa de patates gran 170gr.
ü  5 ous
ü  1 got petit de llet

 ELABORACIÓ:


Sense obrir la bossa de patates les xafarem, si cal fem un foradet a la bossa.
En un bol, batrem 4 ous i hi afegirem la llet. Hi posarem les patates a dins vigilant que quedin totes sucades i ho deixarem reposar uns deu minuts, fins que les patates estiguin toves.
Abans de fer la truita batrem l’ou que ens queda i l’incorporarem a les patates. Ja podem fer la truita, com es fa sempre.


Aneu amb compte a l’hora d’afegir sal.  Si hi voleu afegir ceba, ho fareu a l’incorporar l’últim ou. Triga una mica més en coure’s, que una truita de patates normal. Vigileu si no voleu que us quedi crua.

Comentaris

Les més populars