FESOLS AMB ALLS TENDRES I CALAMARS

 

FESOLS AMB ALLS TENDRES I CALAMARS


Amb el bon temps, tornem a la cuina ràpida i de qualitat, ideal per cuinar amb poc temps i pocs recursos, com ens pot passar si estem a un càmping.

INGREDIENTS:

  •   ½ kg. de fesols cuits
  •   3 llaunes petites de calamars en la seva tinta
  •   2 manats d’alls tendres
  •   Julivert fresc
  •   Oli, sal i pebre

ELABORACIO:

Netegeu els alls tendres i talleu-los a rodelles petites. Coeu-los en una paella amb un bon raig d’oli i a foc suau fins que estiguin tendres. Incorporeu-hi els fesols, remeneu-ho i coeu-ho tot plegat un parell de minuts a foc més fort.

Afegiu-hi els calamars en la seva tinta i  coeu-ho tot junt un parell de minuts, tot remenant per integrar tots els sabors i amb cura de no aixafar els fesols. Rectifiqueu de sal i pebre i ja es pot servir.

En el moment de servir-ho, empolsineu al damunt de cada plat una mica de julivert fresc picat molt petit.

 

RECOMANACIONS:

Com veieu es un plat súper simple de fer i el podeu adaptar als vostres gustos, per exemple substituint el fesols per cigrons o llenties i fins i tot amb un altre tipus de conserva.

 

Comentaris

Les més populars