FESOLS AMB ALLS TENDRES I CALAMARS
FESOLS AMB ALLS TENDRES I CALAMARS
Amb
el bon temps, tornem a la cuina ràpida i de qualitat, ideal per cuinar amb poc
temps i pocs recursos, com ens pot passar si estem a un càmping.
INGREDIENTS:
- ½
kg. de fesols cuits
- 3
llaunes petites de calamars en la seva tinta
- 2
manats d’alls tendres
- Julivert
fresc
- Oli,
sal i pebre
ELABORACIO:
Netegeu
els alls tendres i talleu-los a rodelles petites. Coeu-los en una paella amb un
bon raig d’oli i a foc suau fins que estiguin tendres. Incorporeu-hi els fesols,
remeneu-ho i coeu-ho tot plegat un parell de minuts a foc més fort.
Afegiu-hi
els calamars en la seva tinta i coeu-ho
tot junt un parell de minuts, tot remenant per integrar tots els sabors i amb
cura de no aixafar els fesols. Rectifiqueu de sal i pebre i ja es pot servir.
En
el moment de servir-ho, empolsineu al damunt de cada plat una mica de julivert
fresc picat molt petit.
RECOMANACIONS:
Com
veieu es un plat súper simple de fer i el podeu adaptar als vostres gustos, per
exemple substituint el fesols per cigrons o llenties i fins i tot amb un altre
tipus de conserva.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada