FOIE AMB FAVETES I PÈSOLS


FOIE AMB FAVETES I PÈSOLS



Aquesta senzilla combinació segur que farà les delícies dels paladars més exigents.

INGREDIENTS: 

ü  Fetge d’ànec fresc
ü  Pèsols
ü  Favetes baby
ü  Menta fresca
ü  Pebre vermell dolç
ü  Sal i Pebre

ELABORACIÓ:

Per començar, bulliu les faves i els pèsols, (per separat doncs tenen diferents temps de cocció), fins que estiguin tous. Els escorreu i els reserveu.
Talleu el fetge a llesques d’un dit de gruix aproximadament, salpebreu-lo i marqueu-lo en una paella antiadherent a foc fort, fins que estigui daurat per les dues bandes.
Reserveu-lo calent i en el mateix greix que ha quedat a la paella fregiu les faves i els pèsols també a foc fort, incorporeu el pebre vermell i la menta tallada petiteta, rectifiqueu de sal i pebre i emplateu posant les verdures a sota i al damunt el tall de foie.

RECOMANACIONS:

Podeu posar al damunt del foie una mica de sal “maldon” que ajudarà a incrementar el seu sabor.
L’ideal es treballar amb verdures fresques, però si no és temps, també en podeu fer servir de congelades.

Comentaris

Les més populars