FOIE AMB FAVETES I PÈSOLS
FOIE AMB FAVETES I PÈSOLS
Aquesta senzilla combinació segur
que farà les delícies dels paladars més exigents.
INGREDIENTS:
ü Fetge d’ànec fresc
ü Pèsols
ü Favetes baby
ü Menta fresca
ü Pebre vermell dolç
ü Sal i Pebre
ELABORACIÓ:
Per començar, bulliu les faves i
els pèsols, (per separat doncs tenen diferents temps de cocció), fins que
estiguin tous. Els escorreu i els reserveu.
Talleu el fetge a llesques d’un
dit de gruix aproximadament, salpebreu-lo i marqueu-lo en una paella
antiadherent a foc fort, fins que estigui daurat per les dues bandes.
Reserveu-lo calent i en el mateix
greix que ha quedat a la paella fregiu les faves i els pèsols també a foc fort,
incorporeu el pebre vermell i la menta tallada petiteta, rectifiqueu de sal i
pebre i emplateu posant les verdures a sota i al damunt el tall de foie.
RECOMANACIONS:
Podeu posar al damunt del foie
una mica de sal “maldon” que ajudarà a incrementar el seu sabor.
L’ideal es treballar amb verdures
fresques, però si no és temps, també en podeu fer servir de congelades.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada