PERVERSIÓ ADULTA DE CIRERES I XOCOLATA



PERVERSIÓ ADULTA DE CIRERES I XOCOLATA



Una delicatessen gastronòmica que a més de ser un plaer per als sentits, és una bona tècnica per a conservar les cireres durant molt temps.

 INGREDIENTS:

  •          Cireres madures
  •          Aiguardent d’orujo
  •          Cobertura de xocolata

 ELABORACIÓ:

Renteu les cireres, poseu-les dins d’un pot i cobriu-les totalment amb aiguardent d’orujo.  Tapeu el pot, etiqueteu-lo amb la data de preparació i guardeu-lo en un armari preferiblement fosc.  Mantingueu les cireres així el temps que vulgueu, i a partir d’un mes de maceració, aproximadament, ja podeu fer les perversions.  Foneu la xocolata al bany maria o al microones.  Quan estigui líquida, traieu les cireres de la maceració, eixugueu-les, i banyeu-les dins la xocolata líquida.  Poseu-les damunt d’una safata coberta amb paper o film, i deixeu que es torni a solidificar la xocolata.  Al moment de servir-les, podeu acompanyar les cireres banyades amb xocolata amb un got de xupito on hagueu posat un parell de cireres sense xocolata, cobertes amb l’aiguardent de la maceració.

RECOMANACIONS:

Si teniu cura de no treure la cua de les cireres al posar-les en aiguardent, després us seran de gran utilitat a l’hora de banyar-les amb xocolata i de menjar-les.
Mentre les cireres estan en aiguardent, no importa el temps que passi, per això és recomanable treure només les que aneu a banyar en xocolata.

Comentaris

Les més populars