PERVERSIÓ ADULTA DE CIRERES I XOCOLATA
PERVERSIÓ ADULTA DE CIRERES I XOCOLATA
Una
delicatessen gastronòmica que a més de ser un plaer per als sentits, és una
bona tècnica per a conservar les cireres durant molt temps.
INGREDIENTS:
- Cireres madures
- Aiguardent d’orujo
- Cobertura de xocolata
ELABORACIÓ:
Renteu
les cireres, poseu-les dins d’un pot i cobriu-les totalment amb aiguardent
d’orujo. Tapeu el pot, etiqueteu-lo amb
la data de preparació i guardeu-lo en un armari preferiblement fosc. Mantingueu les cireres així el temps que
vulgueu, i a partir d’un mes de maceració, aproximadament, ja podeu fer les
perversions. Foneu la xocolata al bany
maria o al microones. Quan estigui
líquida, traieu les cireres de la maceració, eixugueu-les, i banyeu-les dins la
xocolata líquida. Poseu-les damunt d’una
safata coberta amb paper o film, i deixeu que es torni a solidificar la
xocolata. Al moment de servir-les, podeu
acompanyar les cireres banyades amb xocolata amb un got de xupito on hagueu
posat un parell de cireres sense xocolata, cobertes amb l’aiguardent de la
maceració.
RECOMANACIONS:
Si
teniu cura de no treure la cua de les cireres al posar-les en aiguardent,
després us seran de gran utilitat a l’hora de banyar-les amb xocolata i de
menjar-les.
Mentre
les cireres estan en aiguardent, no importa el temps que passi, per això és
recomanable treure només les que aneu a banyar en xocolata.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada