APERITIU AMB CARGOLS
APERITIU AMB CARGOLS
Una aportació més a l’apassionant món de l’aperitiu
INGREDIENTS:
- 24
cargols cuits i sense closca
- 150
gr. de formatge tipus Filadèlfia
- 1
cullerada de nata líquida
- 1
ceba tendra
- 2
grans d’all
- 12
tulipes petites per a farcir
- Cibulet
- Pebre
vermell en pols
- Sal
i pebre negre en pols
- Oli
d’oliva
ELABORACIÓ:
Poseu
en un Bol el formatge, la nata, el cibulet tallat petit, i un gra d’all
triturat. Remeneu-ho tot fins aconseguir una crema uniforma, rectifiqueu-la de
sal i guardeu-la a la nevera.
Si
cal, eixugueu els cargols amb un paper de cuina.
En
una paella amb un raig d’oli fregiu la ceba tendra tallada petita, fins que
estigui transparent. Afegiu-hi els cargols i l’altre gra d’all triturat. Salpebreu-ho
i coeu-ho tot plegat uns dos o tres minuts.
Ompliu
les tulipes amb la crema que teniu a la nevera. Poseu un parell de cargols al
damunt. Salseu-ho amb el suc de la paella de coure els cargols i acabeu la
presentació amb un rajolí d’oli d’oliva i una petita empolsinada de pebre
vermell.
RECOMANACIONS:
Els
podeu servir freds o tebis, segons el vostre gust. El pebre vermell del final
pot ser també picant.
Si
no trobeu tulipes petites sempre podeu muntar aquest aperitiu damunt de
torradetes, comprades o fetes per vosaltres.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada