APERITIU AMB CARGOLS

 

APERITIU AMB CARGOLS


Una aportació més a l’apassionant món de l’aperitiu

INGREDIENTS:

  •   24 cargols cuits i sense closca
  •   150 gr. de formatge tipus Filadèlfia
  •   1 cullerada de nata líquida
  •   1 ceba tendra
  •   2 grans d’all
  •   12 tulipes petites per a farcir
  •   Cibulet
  •   Pebre vermell en pols
  •   Sal i pebre negre en pols
  •   Oli d’oliva

ELABORACIÓ:

Poseu en un Bol el formatge, la nata, el cibulet tallat petit, i un gra d’all triturat. Remeneu-ho tot fins aconseguir una crema uniforma, rectifiqueu-la de sal i guardeu-la a la nevera.

Si cal, eixugueu els cargols amb un paper de cuina.

En una paella amb un raig d’oli fregiu la ceba tendra tallada petita, fins que estigui transparent. Afegiu-hi els cargols i l’altre gra d’all triturat. Salpebreu-ho i coeu-ho tot plegat uns dos o tres minuts.

Ompliu les tulipes amb la crema que teniu a la nevera. Poseu un parell de cargols al damunt. Salseu-ho amb el suc de la paella de coure els cargols i acabeu la presentació amb un rajolí d’oli d’oliva i una petita empolsinada de pebre vermell.

RECOMANACIONS:

Els podeu servir freds o tebis, segons el vostre gust. El pebre vermell del final pot ser també picant.

Si no trobeu tulipes petites sempre podeu muntar aquest aperitiu damunt de torradetes, comprades o fetes per vosaltres. 

Comentaris

Les més populars