TARTAR DE SALMÓ, PRUNES I CEBA CARAMELITZADA

 

TARTAR DE SALMÓ, PRUNES I CEBA CARAMELITZADA



Una combinació que segur serà la delícia dels vostres comensals

INGREDIENTS:

ü  200 gr. de salmó fumat

ü  2 cullerades de ceba caramel·litzada

ü  1 pruna no gaire madura

ü  Una cullerada de salsa de soja

ü  1 ou

ELABORACIÓ:

Prepareu la ceba o compreu-la feta i poseu-la en un bol amb la pruna i el salmó tallats molt petits.  Fregiu l’ou de forma que quedi el rovell cru i la clara torradeta. Incorporeu-lo al bol amb la resta d’ingredients, esmicoleu-lo i barregeu-lo fins que quedi ben integrat. Per acabar amaniu-ho tot  amb un raig de salsa de soja, i ja el podeu servir.

RECOMANACIONS:

En altres receptes d’aquest blog podreu trobar com fer la ceba caramel·litzada, però al mercat n’hi podeu trobar de molta qualitat i us estalviaran molta feina.

La quantitat de salsa de soja és al vostre gust, però aneu amb compte, ja que és molt forta.

Per servir-ho queda molt bé fer servir discos metàl·lics, i al damunt un tallet d’alvocat o alguna tàpera.

Comentaris

Les més populars