TARTAR DE SALMÓ, PRUNES I CEBA CARAMELITZADA
TARTAR DE SALMÓ, PRUNES I CEBA CARAMELITZADA
Una combinació que segur serà la delícia dels vostres comensalsINGREDIENTS:
ü
200
gr. de salmó fumat
ü
2
cullerades de ceba caramel·litzada
ü
1
pruna no gaire madura
ü
Una
cullerada de salsa de soja
ü
1
ou
ELABORACIÓ:
Prepareu la ceba o compreu-la feta i poseu-la en un bol
amb la pruna i el salmó tallats molt petits.
Fregiu l’ou de forma que quedi el rovell cru i la clara torradeta. Incorporeu-lo
al bol amb la resta d’ingredients, esmicoleu-lo i barregeu-lo fins que quedi
ben integrat. Per acabar amaniu-ho tot
amb un raig de salsa de soja, i ja el podeu servir.
RECOMANACIONS:
En altres receptes d’aquest blog podreu trobar com fer la
ceba caramel·litzada, però al mercat n’hi podeu trobar de molta qualitat i us
estalviaran molta feina.
La quantitat de salsa de soja és al vostre gust, però
aneu amb compte, ja que és molt forta.
Per servir-ho queda molt bé fer servir discos metàl·lics,
i al damunt un tallet d’alvocat o alguna tàpera.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada