ESCOPINYES AMB ESPUMA DE CAVA


ESCOPINYES AMB ESPUMA DE CAVA



Temps de festes, ideal per aquests plats, originals i sorprenents que ompliran de prestigi i categoria les nostres taules.

INGREDIENTS:

ü  3 llaunes d’escopinyes
ü  3 llimones
ü  3 clares d’ou
ü  4 fulls de gelatina
ü  ¼ de l. de cava
ü  100 gr. de sucre llustre

ELABORACIÓ:

Rehidrateu amb aigua freda els fulls de gelatina i reserveu-los.
En un bol, barregeu les clares amb el sucre llustre, munteu-les a punt  de neu, afegiu-hi la ratlladura de la pela d’una llimona  i reserveu-les a la nevera.
En un altre bol, barregeu el cava amb el suc de les llimones, escalfeu tres o quatre cullerades d’aquest preparat, desfeu la gelatina i després ho ajunteu a la resta.
Afegiu a aquesta barreja les clares muntades, amb cura de que es desmuntin el menys possible.
Escorreu les escopinyes i poseu-ne un parell de cullerades a dins de cada copa de servei.  Acabeu d’omplir les copes amb el preparat anterior i deixeu-les a la nevera unes 4 hores.
En el moment de servir-les, podeu empolsinar-les amb una mica de pebre vermell o julivert picat.

RECOMANACIONS:

Si és possible sempre és millor fer servir escopinyes fresques.
Les obriu al vapor, retireu la carn i les feu refredar amb una mica d’aigua amb gel.

Comentaris

Les més populars