ESCOPINYES AMB ESPUMA DE CAVA
ESCOPINYES AMB ESPUMA DE CAVA
Temps de festes, ideal per aquests
plats, originals i sorprenents que ompliran de prestigi i categoria les nostres
taules.
INGREDIENTS:
ü 3 llaunes d’escopinyes
ü 3 llimones
ü 3 clares d’ou
ü 4 fulls de gelatina
ü ¼ de l. de cava
ü 100 gr. de sucre llustre
ELABORACIÓ:
Rehidrateu amb aigua freda els fulls de
gelatina i reserveu-los.
En un bol, barregeu les clares amb el
sucre llustre, munteu-les a punt de neu,
afegiu-hi la ratlladura de la pela d’una llimona i reserveu-les a la nevera.
En un altre bol, barregeu el cava amb el
suc de les llimones, escalfeu tres o quatre cullerades d’aquest preparat,
desfeu la gelatina i després ho ajunteu a la resta.
Afegiu a aquesta barreja les clares
muntades, amb cura de que es desmuntin el menys possible.
Escorreu les escopinyes i poseu-ne un
parell de cullerades a dins de cada copa de servei. Acabeu d’omplir les copes amb el preparat
anterior i deixeu-les a la nevera unes 4 hores.
En el moment de servir-les, podeu
empolsinar-les amb una mica de pebre vermell o julivert picat.
RECOMANACIONS:
Si és possible sempre és millor fer
servir escopinyes fresques.
Les obriu al vapor, retireu la carn i
les feu refredar amb una mica d’aigua amb gel.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada