SECRET DE PORC IBÈRIC AMB PURÉ DE CASTANYES
SECRET DE PORC IBÈRIC AMB PURÉ DE CASTANYES
Una altra aplicació de les castanyes ideal per a
acompanyar carns, com pot ser en aquest cas, el deliciós secret de porc ibèric.
INGREDIENTS:
- 4 secrets de porc
- ½ kg. de castanyes pelades
- ¼ de litre de crema de llet
- Concentrat de carn
- 1 nou de mantega
- Sal, pebre
ELABORACIÓ:
Comenceu preparant el puré de castanyes. Poseu les castanyes pelades en un pot i
cobriu-les amb crema de llet i mitja culleradeta de concentrat de carn. Feu-les bullir uns 10 minuts. Un cop passat aquest temps i amb l’ajut d’una
batedora mecànica, tritureu-les fins que tinguin una textura de puré espès. Afegiu-hi la nou de mantega. Rectifiqueu de sal i pebre i reserveu-ho
calent. Salpebreu el secret i coeu-lo
preferiblement a la graella. Quan sigui
cuit col·loqueu-ho al plat, ruixeu-lo amb oli verge i poseu al costat el puré
de castanyes.
RECOMANACIONS:
El puré de castanyes és ideal per acompanyar
qualsevol tipus de carn, fins i tot carns de sabor fort com pot ser el bou.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada