SECRET DE PORC IBÈRIC AMB PURÉ DE CASTANYES


SECRET DE PORC IBÈRIC AMB PURÉ DE CASTANYES


Una altra aplicació de les castanyes ideal per a acompanyar carns, com pot ser en aquest cas, el deliciós secret de porc ibèric.

INGREDIENTS:
  •          4 secrets de porc
  •          ½ kg. de castanyes pelades
  •          ¼ de litre de crema de llet
  •           Concentrat de carn
  •         1 nou de mantega
  •          Sal, pebre


ELABORACIÓ:
Comenceu preparant el puré de castanyes.  Poseu les castanyes pelades en un pot i cobriu-les amb crema de llet i mitja culleradeta de concentrat de carn.  Feu-les bullir uns 10 minuts.  Un cop passat aquest temps i amb l’ajut d’una batedora mecànica, tritureu-les fins que tinguin una textura de puré espès.  Afegiu-hi la nou de mantega.  Rectifiqueu de sal i pebre i reserveu-ho calent.  Salpebreu el secret i coeu-lo preferiblement a la graella.  Quan sigui cuit col·loqueu-ho al plat, ruixeu-lo amb oli verge i poseu al costat el puré de castanyes.

RECOMANACIONS:
El puré de castanyes és ideal per acompanyar qualsevol tipus de carn, fins i tot carns de sabor fort com pot ser el bou.

Comentaris

Les més populars