LASANYA D’ALBERGÍNIES, POMA I FORMATGE

 LASANYA D’ALBERGÍNIES, POMA I FORMATGE



Un plat deliciós, suau i ideal per aquest dies de calor

 INGREDIENTS:

  •   Una albergínia gran
  •   250 gr de formatge cremós
  •   50 gr de formatge rocafort
  •   1 poma Golden
  •   Dues cullerades de pinyons
  •   Formatge ratllat per a gratinar
  •   Sal i pebre

 
ELABORACIÓ:

Peleu i talleu el mes prim possible l’albergínia, salpebreu-la lleugerament i aneu passant el talls per una planxa calenta, uns segons per cada costat, i aneu-los reservant. Poseu la crema de formatge en un bol juntament amb el rocafort, els pinyons i la poma pelada i tallada a dauets molt petits. Remeneu-ho fins que estigui tot integrat. Prepareu una plata que pugui anar al forn, suqueu la base amb una mica d’oli i feu una capa d’albergínia, al damunt una capa del preparat de formatge i poma, una altra capa d’albergínia, una del preparat i acabeu amb una d’albergínia. Cobriu-ho tot amb el formatge ratllat i gratineu-ho al forn fins que estigui daurat.

 

RECOMANACIONS:

El format de la lasanya pot variar: es pot fer també en racions individuals.

Si reserveu uns quants pinyons, els podeu barrejar amb el formatge de gratinar.

Comentaris

Les més populars