LASANYA D’ALBERGÍNIES, POMA I FORMATGE
LASANYA D’ALBERGÍNIES, POMA I FORMATGE
Un plat deliciós, suau i ideal per aquest dies de calor
INGREDIENTS:
- Una
albergínia gran
- 250
gr de formatge cremós
- 50
gr de formatge rocafort
- 1
poma Golden
- Dues
cullerades de pinyons
- Formatge
ratllat per a gratinar
- Sal
i pebre
ELABORACIÓ:
Peleu i talleu
el mes prim possible l’albergínia, salpebreu-la lleugerament i aneu passant el
talls per una planxa calenta, uns segons per cada costat, i aneu-los reservant.
Poseu la crema de formatge en un bol juntament amb el rocafort, els pinyons i
la poma pelada i tallada a dauets molt petits. Remeneu-ho fins que estigui tot
integrat. Prepareu una plata que pugui anar al forn, suqueu la base amb una
mica d’oli i feu una capa d’albergínia, al damunt una capa del preparat de
formatge i poma, una altra capa d’albergínia, una del preparat i acabeu amb una
d’albergínia. Cobriu-ho tot amb el formatge ratllat i gratineu-ho al forn fins
que estigui daurat.
RECOMANACIONS:
El format de la
lasanya pot variar: es pot fer també en racions individuals.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada