PASTÍS DE FORMATGE FRESC, CODONYAT I AMETLLES
PASTÍS DE FORMATGE FRESC, CODONYAT I AMETLLES
Una
deliciosa adaptació d’un postra clàssic.
INGREDIENTS:
ü Formatge
fresc
ü Codonyat
ü Llet
condensada d’ametlles
ü Canyella
en pols
ELABORACIÓ:
Talleu
el formatge fresc i el codonyat en làmines d’un centímetre de gruix . Folreu un
motlle amb film de cuina i ompliu tota la base amb làmines de formatge, poseu
al damunt un cullerada de llet d’ametlles, al damunt una capa de làmines de codonyat,
repetiu en aquest ordre las capes mirant d’acabar amb formatge i al damunt la
llet d’ametlles.
Guardeu-lo
a la nevera un mínim d’una hora i en el moment de servir-ho empolsineu-lo amb abundant canyella en pols.
RECOMANACIONS:
Aquesta
preparació us donarà un contrast dolç-salat molt agradable i refrescant. Però
si es més del vostre gust podeu substituir el formatge fresc per formatge
mascarpone, també queda molt bo.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada