PASTÍS DE FORMATGE FRESC, CODONYAT I AMETLLES


PASTÍS DE FORMATGE FRESC, CODONYAT I AMETLLES



Una deliciosa adaptació d’un postra clàssic.

INGREDIENTS:

ü  Formatge fresc
ü  Codonyat
ü  Llet condensada d’ametlles
ü  Canyella en pols

ELABORACIÓ:


Talleu el formatge fresc i el codonyat en làmines d’un centímetre de gruix . Folreu un motlle amb film de cuina i ompliu tota la base amb làmines de formatge, poseu al damunt un cullerada de llet d’ametlles, al damunt una capa de làmines de codonyat, repetiu en aquest ordre las capes mirant d’acabar amb formatge i al damunt la llet d’ametlles.
Guardeu-lo a la nevera un mínim d’una hora i en el moment de servir-ho  empolsineu-lo amb abundant canyella en pols.

RECOMANACIONS:


Aquesta preparació us donarà un contrast dolç-salat molt agradable i refrescant. Però si es més del vostre gust podeu substituir el formatge fresc per formatge mascarpone, també queda molt bo.  

Comentaris

Les més populars