FLAM DE XOCOLATA
FLAM DE XOCOLATA
INGREDIENTS:
ü 300
gr. de cobertura de xocolata
ü 200
gr. de sucre
ü 1 litre de
llet
ü 8
ous sencers
ü La
pela d’una llimona, una taronja
ü 1
branca de canyella
ü 1
sobre de cafè soluble
ELABORACIÓ:
Poseu
a bullir la llet amb la pela de la taronja, la de la llimona i la branca de
canyella. Quan hagi bullit 5 minuts ho
coleu i hi dissoleu el sobre del cafè soluble i reserveu-ho. Desfeu la xocolata al bany maria o al
microones amb una mica d’aigua.
En un
bol apart, bateu els ous, barregeu-hi el sucre, afegiu-hi la xocolata i la llet
amb el cafè. Remeneu-ho tot plegat fins
obtenir una barreja homogènia. Ompliu un
motlle gran o varis d’individuals, i coeu-ho al forn al bany maria a una
temperatura de 225º durant 40-45 minuts.
Si
voleu que tingui una presència més de flam, caramel·litzeu els motlles abans
d’abocar-hi la barreja. Sinó, sempre
podeu cobrir-los amb una mica de xocolata líquida en el moment de servir-ho.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada