FLAM DE XOCOLATA


FLAM DE XOCOLATA

 
 Si ajuntem el sabor de la xocolata i la textura del flam, tenim un postra amb èxit garantit.

INGREDIENTS:

ü  300 gr. de cobertura de xocolata
ü  200 gr. de sucre
ü  1 litre de llet
ü  8 ous sencers
ü  La pela d’una llimona, una taronja
ü  1 branca de canyella
ü  1 sobre de cafè soluble

 ELABORACIÓ:

Poseu a bullir la llet amb la pela de la taronja, la de la llimona i la branca de canyella.  Quan hagi bullit 5 minuts ho coleu i hi dissoleu el sobre del cafè soluble i reserveu-ho.  Desfeu la xocolata al bany maria o al microones amb una mica d’aigua.
En un bol apart, bateu els ous, barregeu-hi el sucre, afegiu-hi la xocolata i la llet amb el cafè.  Remeneu-ho tot plegat fins obtenir una barreja homogènia.  Ompliu un motlle gran o varis d’individuals, i coeu-ho al forn al bany maria a una temperatura de 225º durant 40-45 minuts.

Si voleu que tingui una presència més de flam, caramel·litzeu els motlles abans d’abocar-hi la barreja.  Sinó, sempre podeu cobrir-los amb una mica de xocolata líquida en el moment de servir-ho.

Comentaris

Les més populars