CATALÀ CREMAT


CATALÀ CREMAT


 

Malgrat la senzillesa de la seva composició, el resultat final és una perfecta combinació de sabors, textures i fins i tot colors.

INGREDIENTS:

ü  Gelat de torró  (millor si és de barra)
ü  Sucre
ü  Ratafia
ü  Galeta (optatiu)

ELABORACIÓ:

Per la inestabilitat del gelat us recomano que aneu muntant els plats a mesura que es vagin servint a taula.
Feu un tall de gelat d’uns tres dits de gruix, col·loqueu-ho a la copa de servei (també podeu fer servir un plat una mica fondo), empolsineu el damunt del gelat amb força sucre i amb l’ajut d’un cremador cremeu-ho com si fos crema catalana.  Un cop estigui cremat el sucre, tireu la ratafia al voltant del gelat, i serviu a taula.

 RECOMANACIONS:

També es pot acompanyar amb alguna galeta, tipus pasta de full o pets de monja, això a més de millorar la presentació, ampliarà el ventall de textures i sabors.
Evidentment la quantitat de ratafia, queda al vostre gust, però jo recomano no excedir-se per mantenir un equilibri entre els diferent sabors.






Comentaris

Les més populars