CATALÀ CREMAT
CATALÀ CREMAT
Malgrat la senzillesa de la seva composició, el resultat
final és una perfecta combinació de sabors, textures i fins i tot colors.
INGREDIENTS:
ü Gelat de torró
(millor si és de barra)
ü Sucre
ü Ratafia
ü Galeta (optatiu)
ELABORACIÓ:
Per la inestabilitat del gelat us recomano que aneu
muntant els plats a mesura que es vagin servint a taula.
Feu un tall de gelat d’uns tres dits de gruix,
col·loqueu-ho a la copa de servei (també podeu fer servir un plat una mica
fondo), empolsineu el damunt del gelat amb força sucre i amb l’ajut d’un
cremador cremeu-ho com si fos crema catalana. Un cop estigui cremat el sucre, tireu la
ratafia al voltant del gelat, i serviu a taula.
RECOMANACIONS:
També es pot acompanyar amb alguna galeta, tipus
pasta de full o pets de monja, això a més de millorar la presentació, ampliarà
el ventall de textures i sabors.
Evidentment la quantitat de ratafia, queda al
vostre gust, però jo recomano no excedir-se per mantenir un equilibri entre els
diferent sabors.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada