PASTÍS DE FORMATGE TENDRE I ARANYONS


PASTÍS DE FORMATGE TENDRE I ARANYONS

 
Un delicat pastís a l’abast de tothom.

 INGREDIENTS:

ü  200 gr. de sucre
ü  400 cc. de llet
ü  ½ litre de nata líquida
ü  1 terrina de filadèlfia (200 gr.)
ü  2 sobres  de  “cuajada royal”
ü  9 melindros
ü  1 pot de melmelada d’aranyons
ü  1 xupito de moscatell

ELABORACIÓ:

Ompliu la base d’un motlle de pastisseria, dels que es desmuntes per a desemmotllar, amb una capa de melindros, de forma que quedi tot ben tapat.  Mulleu els melindros amb una mica de moscatell i reserveu-ho.  En una olla hi poseu el sucre, la llet, la nata, el formatge i la “cuajada” i ajudant-vos amb una batedora, feu una crema homogènia.  Poseu-ho al foc i quan arranqui el bull, retireu-ho.  Ompliu el motlle amb la crema i deixeu-ho refredar.  Quan veieu que ha agafat consistència sòlida, cobriu tota la part de sobre amb una capa de melmelada d’aranyons.  Poseu-ho a la nevera i deixeu-ho refredar com a mínim un parell d’hores abans de servir.  L’ideal seria 24 hores.

RECOMANACIONS:

El mullar els melindros amb moscatell és opcional.  Si no li voleu tirar, sempre es pot beure el xupito qui cuini.
La melmelada d’aranyons, es pot substituir per qualsevol altra melmelada, o fins i tot per caramel líquid.


Comentaris

Les més populars