PASTÍS DE FORMATGE TENDRE I ARANYONS
PASTÍS DE FORMATGE TENDRE I ARANYONS
Un
delicat pastís a l’abast de tothom.
INGREDIENTS:
ü 200
gr. de sucre
ü 400
cc. de llet
ü ½
litre de nata líquida
ü 1
terrina de filadèlfia (200 gr.)
ü 2
sobres de “cuajada royal”
ü 9
melindros
ü 1
pot de melmelada d’aranyons
ü 1
xupito de moscatell
ELABORACIÓ:
Ompliu
la base d’un motlle de pastisseria, dels que es desmuntes per a desemmotllar,
amb una capa de melindros, de forma que quedi tot ben tapat. Mulleu els melindros amb una mica de
moscatell i reserveu-ho. En una olla hi
poseu el sucre, la llet, la nata, el formatge i la “cuajada” i ajudant-vos amb
una batedora, feu una crema homogènia.
Poseu-ho al foc i quan arranqui el bull, retireu-ho. Ompliu el motlle amb la crema i deixeu-ho
refredar. Quan veieu que ha agafat
consistència sòlida, cobriu tota la part de sobre amb una capa de melmelada
d’aranyons. Poseu-ho a la nevera i
deixeu-ho refredar com a mínim un parell d’hores abans de servir. L’ideal seria 24 hores.
RECOMANACIONS:
El
mullar els melindros amb moscatell és opcional.
Si no li voleu tirar, sempre es pot beure el xupito qui cuini.
La
melmelada d’aranyons, es pot substituir per qualsevol altra melmelada, o fins i
tot per caramel líquid.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada