TORRÓ DE PLÀTAN I XOCOLATA

 

TORRÓ DE PLÀTAN I XOCOLATA

De fet, és un fals torró perquè no porta ametlla molta, però per la consistència i la forma podeu col·locar-ho amb els torrons, que segur que per la seva originalitat i sabor triomfarà.

 

INGREDIENTS:

ü  3 Plàtans madurs

ü  2 ous

ü  2 cullerades de cacau en pols

ü  1 culleradeta de llevat en pols

ü  1 grapat de nous picades petites

 
ELABORACIÓ:

Poseu tot els ingredients, excepte les nous, en un bol, i amb l’ajut d’un braç mecànic, tritureu-ho tot fins a tenir una crema uniforme.  Incorporeu-hi les nous i remeneu-ho perquè quedin repartides.

Aboqueu tot el preparat en un motlle de silicona per a “plum-cakes” i coeu-ho a 150° durant 30/35 minuts, deixeu refredar i desemmotlleu.

 
RECOMANACIONS:

Si els plàtans no són prou madurs sempre podeu afegir-hi  una cullerada de sucre.

Jo he fet servir un motlle de 22x8 cm que ens donarà un gruix d'uns 3 cm i que ja és la forma d’una barra de torró. Si el motlle és metàl·lic folreu la base amb paper de forn, perquè sigui més fàcil desemmotllar-ho.

 

 

Comentaris

Les més populars