TORRÓ DE PLÀTAN I XOCOLATA
TORRÓ DE PLÀTAN I XOCOLATA
De fet, és un fals torró perquè no porta ametlla molta, però per la consistència i la forma podeu col·locar-ho amb els torrons, que segur que per la seva originalitat i sabor triomfarà.INGREDIENTS:
ü 3
Plàtans madurs
ü 2
ous
ü 2
cullerades de cacau en pols
ü 1
culleradeta de llevat en pols
ü 1
grapat de nous picades petites
ELABORACIÓ:
Poseu
tot els ingredients, excepte les nous, en un bol, i amb l’ajut d’un braç
mecànic, tritureu-ho tot fins a tenir una crema uniforme. Incorporeu-hi les nous i remeneu-ho perquè
quedin repartides.
Aboqueu
tot el preparat en un motlle de silicona per a “plum-cakes” i coeu-ho a 150°
durant 30/35 minuts, deixeu refredar i desemmotlleu.
RECOMANACIONS:
Si
els plàtans no són prou madurs sempre podeu afegir-hi una cullerada de sucre.
Jo
he fet servir un motlle de 22x8 cm que ens donarà un gruix d'uns 3 cm i que ja
és la forma d’una barra de torró. Si el motlle és metàl·lic folreu la base amb
paper de forn, perquè sigui més fàcil desemmotllar-ho.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada