POLLASTRE TROPICAL
POLLASTRE TROPICAL
Som a
la primavera i aviat tindrem un bon assortit de fruites per fer servir a la
cuina. Avui per començar a fer boca, portem un plat amb un toc exòtic, de fàcil
elaboració i que sens dubte farà les delícies de petits i grans.
INGREDIENTS:
ü Un pollastre tallat a octaus
ü Una
pinya natural
ü Dos
plàtans
ü Sal,
Pebre
ü Curry
o pebre vermell
ü Farina
ü Oli
i mantega
ELABORACIÓ:
En una
cassola prou gran i que després pugui anar al forn, escalfem l’oli i la
mantega. Un cop és calent, fregim el
pollastre que haurem amanit amb la sal, el pebre i el curry i posteriorment
enfarinat. Mentre es cou el pollastre liquarem la pinya, reservant-ne una mica
per fer a daus.
Un cop
cuit el pollastre, el cobrirem amb el suc de la pinya i el deixarem a foc
mitjà, fins que la pinya redueixi a la meitat, uns 15 minuts, i remenant per
lligar la salsa.
Un cop
reduït el suc tirarem per damunt la pinya tallada a daus i els dos plàtans
també tallats. Ho posarem 10 minuts al forn a 180 º i ja es pot menjar.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada