POLLASTRE TROPICAL


POLLASTRE  TROPICAL



Som a la primavera i aviat tindrem un bon assortit de fruites per fer servir a la cuina. Avui per començar a fer boca, portem un plat amb un toc exòtic, de fàcil elaboració i que sens dubte farà les delícies de petits i grans.

INGREDIENTS:


ü  Un  pollastre tallat a octaus
ü  Una pinya natural
ü  Dos plàtans
ü  Sal, Pebre
ü  Curry o pebre vermell
ü  Farina
ü  Oli i mantega

ELABORACIÓ:


En una cassola prou gran i que després pugui anar al forn, escalfem l’oli i la mantega.  Un cop és calent, fregim el pollastre que haurem amanit amb la sal, el pebre i el curry i posteriorment enfarinat. Mentre es cou el pollastre liquarem la pinya, reservant-ne una mica per fer a daus.
Un cop cuit el pollastre, el cobrirem amb el suc de la pinya i el deixarem a foc mitjà, fins que la pinya redueixi a la meitat, uns 15 minuts, i remenant per lligar la salsa.
Un cop reduït el suc tirarem per damunt la pinya tallada a daus i els dos plàtans també tallats. Ho posarem 10 minuts al forn a 180 º i ja es pot menjar.




Comentaris

Les més populars