CASSOLA DE GALTES DE PORC I CARXOFES
CASSOLA DE GALTES DE PORC I CARXOFES
Un
plat consistent per una època de temps variable
INGREDIENTS:
ü 4
galtes de porc desossades
ü 20
carxofes
ü 1
ceba de figueres
ü 20
ametlles torrades
ü 1
llesca petita de pa torrat
ü Oli
d’oliva, sal i pebre
ü Aigua
ELABORACIÓ:
Talleu
les galtes de porc a daus grossos, salpebreu-los i poseu-los a coure en una
cassola amb un bon raig d’oli, tot remenant.
Als 10 minuts afegiu-hi la ceba tallada petita, coeu tot plegat i sense
deixar de remenar uns cinc minuts més,
afegiu ½ l. d’aigua calenta, tapeu i
deixeu coure a foc lent uns 40 minuts.
Incorporeu
a la cassola els cors de les carxofes nets i polits i tallats a quarts,
rectifiqueu de sal i pebre i afegiu-hi aigua fins cobrir la meitat del
contingut de la cassola, tapeu-la i coeu-ho a foc lent uns 10 minuts. Després afegiu-hi una picada feta amb les
ametlles torrades i la llesca de pa torrat i coeu-ho tot plegat uns cinc minuts
més.
RECOMANACIONS:
Si
voleu un plat encara més consistent, podeu afegir-hi trossos de patates no
gaire gruixuts amb les carxofes.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada