CASSOLA DE GALTES DE PORC I CARXOFES


CASSOLA DE GALTES DE PORC I CARXOFES 


Un plat consistent per una època de temps variable

INGREDIENTS:

ü  4 galtes de porc desossades
ü  20 carxofes
ü  1 ceba de figueres
ü  20 ametlles torrades
ü  1 llesca petita de pa torrat
ü  Oli d’oliva, sal i pebre
ü  Aigua

ELABORACIÓ:

Talleu les galtes de porc a daus grossos, salpebreu-los i poseu-los a coure en una cassola amb un bon raig d’oli, tot remenant.  Als 10 minuts afegiu-hi la ceba tallada petita, coeu tot plegat i sense deixar de remenar  uns cinc minuts més, afegiu ½  l. d’aigua calenta, tapeu i deixeu coure a foc lent uns 40 minuts.
Incorporeu a la cassola els cors de les carxofes nets i polits i tallats a quarts, rectifiqueu de sal i pebre i afegiu-hi aigua fins cobrir la meitat del contingut de la cassola, tapeu-la i coeu-ho a foc lent  uns 10 minuts.  Després afegiu-hi una picada feta amb les ametlles torrades i la llesca de pa torrat i coeu-ho tot plegat uns cinc minuts més.

RECOMANACIONS:

Si voleu un plat encara més consistent, podeu afegir-hi trossos de patates no gaire gruixuts amb les carxofes.


Comentaris

Les més populars