FLAM DE CARMEL DE MENTA
Sembla
que la calor ens arriba abans d’hora, per això avui he triat un dolç molt
refrescant, si l’acompanyem amb una mica de xocolata o alguna fruita fresca,
queda deliciós.
INGREDIENTS:
- 400 grs. De caramels de menta
- ½ l. d’aigua
- 3 cullerades de mel
- 4 fulles de gelatina
- ½ copa de sirope o licor de menta
ELABORACIÓ:
Per
començar, posarem a remullar amb aigua freda la gelatina. En un pot hi posarem l’aigua i quan estigui
calenta, però no bullint, la traurem del foc i hi afegirem els caramels i amb
una batedora ho triturarem tot. Després
hi afegirem la mel i el licor de menta, també remenant fins diluir-ho tot. I per acabar hi afegirem les fulles de
gelatina escorregudes remenant amb energia fins que estiguin ben diluïdes. Ho posarem en motlles i ho refredarem a la
nevera fins que agafi consistència de flam.
RECOMANACIONS:
Dins
del flam també hi podem tirar uns trossets de cobertura de xocolata o
banyar-los pel damunt amb sirope de xocolata.
Les
fruites fresques també combinen molt be amb aquest flam.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada