FLAM DE CARMEL DE MENTA

  • FLAM DE CARMEL DE MENTA

Sembla que la calor ens arriba abans d’hora, per això avui he triat un dolç molt refrescant, si l’acompanyem amb una mica de xocolata o alguna fruita fresca, queda deliciós.

INGREDIENTS:


  • 400 grs. De caramels de menta
  • ½ l. d’aigua
  • 3 cullerades de mel
  • 4 fulles de gelatina
  • ½ copa de sirope o licor de menta

ELABORACIÓ:


Per començar, posarem a remullar amb aigua freda la gelatina.  En un pot hi posarem l’aigua i quan estigui calenta, però no bullint, la traurem del foc i hi afegirem els caramels i amb una batedora ho triturarem tot.  Després hi afegirem la mel i el licor de menta, també remenant fins diluir-ho tot.  I per acabar hi afegirem les fulles de gelatina escorregudes remenant amb energia fins que estiguin ben diluïdes.  Ho posarem en motlles i ho refredarem a la nevera fins que agafi consistència de flam.

RECOMANACIONS:


Dins del flam també hi podem tirar uns trossets de cobertura de xocolata o banyar-los pel damunt amb sirope de xocolata.

Les fruites fresques també combinen molt be amb aquest flam.

Comentaris

Les més populars