PASTÍS DE PLÀTAN
PASTÍS DE PLÀTAN
Un deliciós postra o berenar,
i molt fàcil de fer. Amés farà que la canalla mengi una mica de plàtans, que de
vegades ja costa.
Aquest pastís és una
barreja entre flam, púding i pastís, que sens dubte agradarà a tothom.
INGREDIENTS:
ü ¾
de l. de llet
ü 10
plàtans
ü 200
gr. de farina
ü 400
gr. de sucre
ü 75
gr. de mantega
ü 100
gr. de panses banyades amb conyac
ü 2
ous
ü 2
culleradetes de llevat
Per
començar, pelarem els plàtans i traurem els fils, després els triturarem amb una
batedora fins fer una crema homogènia i els reservarem.
Després, batrem els ous amb la mantega i el
sucre fins que tot estigui ben lligat. Incorporarem els plàtans triturats, la
farina i el llevat i per fi les panses escorregudes.
Quan
tinguem la crema ben lligada, la posarem a un motlle per anar al forn.
Ho
courem a 200º fins que estigui cuit. Mes o menys ¾ de hora.
Es pot
guarnir amb caramel líquid, panses o fruits secs.
Bon
Profit.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada