PASTÍS DE PLÀTAN


PASTÍS DE PLÀTAN



Un deliciós postra o berenar, i molt fàcil de fer. Amés farà que la canalla mengi una mica de plàtans, que de vegades ja costa.
Aquest pastís és una barreja entre flam, púding i pastís, que sens dubte agradarà a tothom.

 INGREDIENTS:


ü  ¾ de l. de llet
ü  10 plàtans
ü  200 gr. de farina
ü  400 gr. de sucre
ü  75 gr. de mantega
ü  100 gr. de panses banyades amb conyac
ü  2 ous
ü  2 culleradetes de llevat





Per començar, pelarem els plàtans i traurem els fils, després els triturarem amb una batedora fins fer una crema homogènia i els reservarem.
 Després, batrem els ous amb la mantega i el sucre fins que tot estigui ben lligat. Incorporarem els plàtans triturats, la farina i el llevat i per fi les panses escorregudes.
Quan tinguem la crema ben lligada, la posarem a un motlle per anar al forn.
Ho courem a 200º fins que estigui cuit. Mes o menys  ¾ de hora.
Es pot guarnir amb caramel líquid, panses o fruits secs.
Bon Profit.



Comentaris

Les més populars