ESCAMARLANS AMB CEBA I CAVA


ESCAMARLANS AMB CEBA I CAVA




No cal complicar-se gaire la vida, els escamarlans com menys condiments millor. Un toc d’acompanyament ens els faran més originals.

INGREDIENTS:

  •   24 escamarlans mitjans (del núm. 3 o del núm. 2)
  •   3 cebes de figueres
  •   2 copes de cava
  •   Pebre vermell
  •   Oli
  •   Sal, pebre blanc

 ELABORACIÓ:

En una cassola prou gran perquè càpiguen tots els escamarlans, tireu-hi un raig d’oli, salpebreu els escamarlans i aneu-los marcant, sols tomba i tomba, i reserveu-los.
A la mateixa cassola, fregiu la ceba tallada molt petita, tapada i a foc lent. Quan estigui transparent incorporeu-hi el cava i deixeu que redueixi a la meitat del seu volum, aproximadament.
Empolsineu-ho amb el pebre vermell i rectifiqueu de sal i pebre blanc.
Poseu els escamarlans a dins la cassola i coeu-ho tot plegat un minut, sols el temps d’emulsionar els sabors, però vigilant de no coure gaire els escamarlans.
Serviu-ho ben calent.

 RECOMANACIONS:

Vigileu de no coure gaire les escamarlans.
També es pot fer amb gambes, llagostins i fins i tot amb crancs de riu.




Comentaris

Les més populars