FIDEUÀ AMB SALSITXES DE FRANKFURT
FIDEUÀ AMB SALSITXES DE FRANKFURT
Les
salsitxes de Frankfurt són un recurs que fem servir molt poc i que té moltes
possibilitats.
INGREDIENTS:
- 1
Pot de salsitxes de Frankfurt
- 250
g. de fideus
- 1
ceba mitjana
- 1
pebrot vermell
- 1
pebrot verd
- 1
tomàquet madur ratllat
- 1
cullerada de polpa de nyora
- 1
got de vi blanc
- Sal,
oli i pebre negre i vermell
- ¾
de l. de brou vegetal
ELABORACIÓ:
Poseu
el brou en una olla i escalfeu-lo. Prepareu una paella amb un bon raig d’oli i
la ceba tallada a talls petits. Coeu-la a foc suau fins que agafi un color fosc.
Incorporeu els pebrots (també tallats petits) a la paella i continueu la cocció
fins que veieu que estan pràcticament cuits. Afegiu-hi el tomàquet i quan
estigui tot cuit, incorporeu-hi la polpa de nyora i el vi tot remenant. Quan
veieu que no fa olor d’alcohol poseu-hi les salsitxes tallades a daus. Coeu-ho
tot plegat uns 5 minuts. Incorporeu-hi els fideus. Remeneu una mica i tireu-hi
el brou. Deixeu-ho coure tot plegat uns 12/15 minuts o fins que creieu que els
fideus són cuits. Deixeu reposar uns 5 minuts i ja es pot servir.
RECOMANACIONS:
El
brou ha d’estar bullint o molt calent en el moment de tirar-lo a la paella.
Quan
la serviu, la podeu acompanyar amb formatge ratllat
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada