FIDEUÀ AMB SALSITXES DE FRANKFURT

 

FIDEUÀ AMB SALSITXES DE FRANKFURT

Les salsitxes de Frankfurt són un recurs que fem servir molt poc i que té moltes possibilitats.

INGREDIENTS:

  •   1 Pot de salsitxes de Frankfurt
  •   250 g. de fideus
  •   1 ceba mitjana
  •   1 pebrot vermell
  •   1 pebrot verd
  •   1 tomàquet madur ratllat
  •   1 cullerada de polpa de nyora
  •   1 got de vi blanc
  •   Sal, oli i pebre negre i vermell
  •   ¾ de l. de  brou vegetal

ELABORACIÓ:

Poseu el brou en una olla i escalfeu-lo. Prepareu una paella amb un bon raig d’oli i la ceba tallada a talls petits. Coeu-la a foc suau fins que agafi un color fosc. Incorporeu els pebrots (també tallats petits) a la paella i continueu la cocció fins que veieu que estan pràcticament cuits. Afegiu-hi el tomàquet i quan estigui tot cuit, incorporeu-hi la polpa de nyora i el vi tot remenant. Quan veieu que no fa olor d’alcohol poseu-hi les salsitxes tallades a daus. Coeu-ho tot plegat uns 5 minuts. Incorporeu-hi els fideus. Remeneu una mica i tireu-hi el brou. Deixeu-ho coure tot plegat uns 12/15 minuts o fins que creieu que els fideus són cuits. Deixeu reposar uns 5 minuts i ja es pot servir.

RECOMANACIONS:

El brou ha d’estar bullint o molt calent en el moment de tirar-lo a la paella.

Quan la serviu, la podeu acompanyar amb formatge ratllat

 


Comentaris

Les més populars