SANDVITXOS DE FOIE, CEPS I EMMENTAL
SANDVITXOS DE FOIE, CEPS I EMMENTAL
Una versió sofisticada del popular bikini digna
dels millors gourmets.
INGREDIENTS:
- Pa de motllo
- Formatge emmental
- Ceps frescos
- Mousse d’ànec
- Mantega
ELABORACIÓ:
Munteu els sandvitxos seguint aquest ordre: una
llesca de pa de motllo, al damunt, una llesca de formatge. Amb l’ajut d’un ganivet, escampeu al damunt
del formatge, el mousse d’ànec. Al damunt els ceps laminats ben prims. Continueu amb una mica més de mousse, una
llesca de formatge i acabeu amb una llesca de pa. Pinteu amb una mica de mantega la cara
externa dels pans i passeu-los per una planxa fins que el pa estigui daurat,
primer per una cara i després per l’altra, o bé per una sandvitxera. Talleu-los en dos o en quatre triangles, i
serviu-los calents.
RECOMANACIONS:
Si mengeu molt, sempre teniu l’opció d’anar apilant més capes dels diferents productes,
sempre tenint present que heu de començar i acabar amb pa.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada