SANDVITXOS DE FOIE, CEPS I EMMENTAL


SANDVITXOS DE FOIE, CEPS I EMMENTAL



Una versió sofisticada del popular bikini digna dels millors gourmets.

INGREDIENTS:

  •         Pa de motllo
  •             Formatge emmental
  •            Ceps frescos
  •           Mousse d’ànec
  •           Mantega

 ELABORACIÓ:

Munteu els sandvitxos seguint aquest ordre: una llesca de pa de motllo, al damunt, una llesca de formatge.  Amb l’ajut d’un ganivet, escampeu al damunt del formatge, el mousse d’ànec. Al damunt els ceps laminats ben prims.  Continueu amb una mica més de mousse, una llesca de formatge i acabeu amb una llesca de pa.  Pinteu amb una mica de mantega la cara externa dels pans i passeu-los per una planxa fins que el pa estigui daurat, primer per una cara i després per l’altra, o bé per una sandvitxera.   Talleu-los en dos o en quatre triangles, i serviu-los calents.


RECOMANACIONS: 

Si mengeu molt, sempre teniu l’opció d’anar  apilant més capes dels diferents productes, sempre tenint present que heu de començar i acabar amb pa.



Comentaris

Les més populars