GAMBES A LA SAL


GAMBES A LA SAL

 

Si després de les  festes encara us resten algunes gambes a la vostra nevera, aquesta és una forma, fàcil i diferent de coure-les que les fa molt saboroses.

INGREDIENTS:

ü  24 gambes
ü  ½ kg de sal gruixuda
ü  4 cullerades d’oli d’oliva
ü  2 o 3 grans d’all
ü  Julivert picat

ELABORACIÓ:

Humitegeu la sal amb una mica d’aigua i cobriu la base d’una safata que pugui anar al forn. Poseu les gambes al damunt i cobriu-les amb la resta de sal.
Escalfeu el forn a 200º i un cop estigui calent coeu les gambes uns 10 minuts.
Retireu la sal i ja es poden menjar.

RECOMANACIONS:

Mentre les gambes s’estan coent, poseu l’all laminat amb l’oli al foc, quan els alls comencin a agafar color fosc, retireu-los de l’oli i un cop estiguin les gambes netes de sal i preparades per servir, empolsineu-les amb el julivert picat i aboqueu-hi l’oli calent  per damunt.
Es poden acompanyar també amb un tall de llimona.
    




Comentaris

Les més populars