GAMBES A LA SAL
GAMBES
A LA SAL
Si
després de les festes encara us resten
algunes gambes a la vostra nevera, aquesta és una forma, fàcil i diferent de
coure-les que les fa molt saboroses.
INGREDIENTS:
ü 24
gambes
ü ½
kg de sal gruixuda
ü 4
cullerades d’oli d’oliva
ü 2
o 3 grans d’all
ü Julivert
picat
ELABORACIÓ:
Humitegeu
la sal amb una mica d’aigua i cobriu la base d’una safata que pugui anar al
forn. Poseu les gambes al damunt i cobriu-les amb la resta de sal.
Escalfeu
el forn a 200º i un cop estigui calent coeu les gambes uns 10 minuts.
Retireu
la sal i ja es poden menjar.
RECOMANACIONS:
Mentre
les gambes s’estan coent, poseu l’all laminat amb l’oli al foc, quan els alls
comencin a agafar color fosc, retireu-los de l’oli i un cop estiguin les gambes
netes de sal i preparades per servir, empolsineu-les amb el julivert picat i
aboqueu-hi l’oli calent per damunt.
Es
poden acompanyar també amb un tall de llimona.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada