AMANIDA D’ESTIU AMB BURRATA

 

AMANIDA D’ESTIU AMB BURRATA

L’estiu és l’època ideal per gaudir dels productes de l’horta. Els tomàquets, en especial, estan en el seu millor moment i podem enriquir-los amb un dels millors formatges italians, la “Burrata”. No perdeu l’oportunitat de gaudir-ne.

 

INGREDIENTS:

  •   Tomàquets madurs
  •   1 formatge burrata
  •   Pebrot vermell escalivat
  •   Alvocat
  •   Oli d’oliva verge
  •   Sal
  •   Crema de vinagre de Mòdena
  •   Alfàbrega seca

 

ELABORACIÓ:

Escaldeu els tomàquets durant uns 5 o 6 segons, per poder pelar-los amb facilitat, Talleu-los a talls del vostre gust i poseu-los damunt del plat de servir. Peleu i talleu a talls l’alvocat i poseu-lo damunt del tomàquet. Després feu tires amb el pebrot escalivat i aneu-les col·locant al plat. Situeu la bola de burrata al centre de l’amanida  i amaniu tot el plat amb sal, oli i vinagre de Mòdena i al final empolsimeu-lo amb l’alfàbrega seca.

Ja es pot servir.

 
RECOMANACIONS:

Mireu d'aconseguir tomàquets collits de la mata ja madurs, són més gustosos.

Si el pebrot l’heu escalivat amb foc de llenya, també molt millor.

Podeu afegir-hi unes olives negres i verdes, depèn del gust de cadascú.

Com passa amb moltes receptes, sobretot els productes de temporada, com més frescos i de proximitat siguin, molt millor.   

 

Comentaris

Les més populars