AMANIDA D’ESTIU AMB BURRATA
AMANIDA D’ESTIU AMB BURRATA
L’estiu és l’època ideal per gaudir dels productes de l’horta. Els tomàquets, en especial, estan en el seu millor moment i podem enriquir-los amb un dels millors formatges italians, la “Burrata”. No perdeu l’oportunitat de gaudir-ne.INGREDIENTS:
- Tomàquets
madurs
- 1
formatge burrata
- Pebrot
vermell escalivat
- Alvocat
- Oli
d’oliva verge
- Sal
- Crema
de vinagre de Mòdena
- Alfàbrega
seca
ELABORACIÓ:
Escaldeu
els tomàquets durant uns 5 o 6 segons, per poder pelar-los amb facilitat, Talleu-los
a talls del vostre gust i poseu-los damunt del plat de servir. Peleu i talleu a
talls l’alvocat i poseu-lo damunt del tomàquet. Després feu tires amb el pebrot
escalivat i aneu-les col·locant al plat. Situeu la bola de burrata al centre de
l’amanida i amaniu tot el plat amb sal,
oli i vinagre de Mòdena i al final empolsimeu-lo amb l’alfàbrega seca.
Ja
es pot servir.
RECOMANACIONS:
Mireu
d'aconseguir tomàquets collits de la mata ja madurs, són més gustosos.
Si
el pebrot l’heu escalivat amb foc de llenya, també molt millor.
Podeu
afegir-hi unes olives negres i verdes, depèn del gust de cadascú.
Com
passa amb moltes receptes, sobretot els productes de temporada, com més frescos
i de proximitat siguin, molt millor.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada