PASTÍS DE FIGUES I POMES
PASTÍS DE FIGUES I POMES
Nova
temporada i comencem amb un postra, amb fruites de temporada i dedicat
avui especialment a les Mercès.
INGREDIENTS:
- 3 Pomes
- 2 Ous
- 150 gr. de farina
- 100 gr. de sucre morè
- 1 sobre de llevat
- 24 figues “coll de dama”
- Canyella
- Sucre llustre
- Mantega i farina ( per al motlle )
ELABORACIÓ:
Poseu en un bol les pomes, sense el cor, pelades i
tallades petites, la farina, el llevat, el sucre morè, els ous i ½ cullerada de
canyella en pols. Tritureu-ho, amb l’ajut d’una batedora mecànica, fins obtenir
una crema uniforma.
Prepareu un motlle amb mantega i farina i
aboqueu-hi la crema de poma dins,
reserveu-lo a la nevera un parell d’hores per que agafi consistència.
Peleu les figues i talleu-les per la meitat,
escampeu-les per damunt del pastis, amb la polpa cara amunt, empolsineu-les amb
sucre llustre i coeu-ho al forn a 180º uns 30 minuts.
Deixeu refredar desemmotlleu i ja es pot menjar.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada