PASTÍS DE FIGUES I POMES




PASTÍS DE FIGUES I POMES


Nova  temporada i comencem amb un postra, amb fruites de temporada i dedicat avui especialment a les Mercès.

INGREDIENTS:

  •          3 Pomes
  •         2 Ous
  •         150 gr. de farina
  •         100 gr. de sucre morè
  •         1 sobre de llevat
  •         24 figues “coll de dama”
  •          Canyella
  •          Sucre llustre 
  •          Mantega i farina ( per al motlle )

 ELABORACIÓ:

Poseu en un bol les pomes, sense el cor, pelades i tallades petites, la farina, el llevat, el sucre morè, els ous i ½ cullerada de canyella en pols. Tritureu-ho, amb l’ajut d’una batedora mecànica, fins obtenir una crema uniforma.
Prepareu un motlle amb mantega i farina i aboqueu-hi la crema  de poma dins, reserveu-lo a la nevera un parell d’hores per que agafi consistència.
Peleu les figues i talleu-les per la meitat, escampeu-les per damunt del pastis, amb la polpa cara amunt, empolsineu-les amb sucre llustre i coeu-ho al forn a 180º uns 30 minuts.  
Deixeu refredar desemmotlleu i ja es pot menjar.


Comentaris

Les més populars