ARRÒS CALDÓS D’ALETES DE POLLASTRE I FREDOLICS


ARRÒS CALDÓS D’ALETES DE POLLASTRE I FREDOLICS



El darrer bolet, el que millor aguanta el fred i per això el seu nom.
I sens dubte un bolet modest però de grans qualitat culinàries.

INGREDIENTS:

ü  8  aletes de pollastre
ü  200 gr. d’arròs bomba
ü  250 gr. de fredolics
ü  1 cullerada de mantega
ü  2 cullerades d’oli d’oliva
ü  1 ceba
ü  2 grans d’all
ü  ¼ de l de vi ranci
ü  brou vegetal
ü  julivert picat
ü  sal i pebre

ELABORACIÓ:

Si no en teniu, prepareu brou vegetal i reserveu-lo calent.
En una cassola, amb un bon raig d’oli, rostiu les aletes fins que estiguin daurades i reserveu-les. Afegiu a la cassola la mantega, la ceba  i els alls, tot tallat molt petit. Quan estigui transparent afegiu-hi el vi ranci i deixeu que redueixi, afegiu-hi els fredolics i coeu-los uns cinc minuts, després tireu-hi l’arròs, remeneu-ho una mica i afegiu-hi les aletes de pollastre.
Mulleu-ho amb el brou calent i coeu-ho uns 15 minuts, afegint-hi brou quan veieu que ho necessita.
Rectifiqueu de sal i pebre i empolsineu amb julivert picat.

 RECOMANACIONS:

Procureu tirar-hi prou brou com per que l’acabat final us quedi caldós.
A l’anar afegint el brou, remeneu una mica, així l’arròs anirà desprenent midó i lligarà més el suc.


Comentaris

Les més populars