RULL DE PERNIL IBÈRIC I FORMATGE


RULL DE PERNIL IBÈRIC I FORMATGE



Un recurs culinari, de fàcil elaboració i que ens solucionarà molt sopars informals d’aquest proper estiu.

INGREDIENTS:

ü  Un placa de pasta de full
ü  Pernil ibèric
ü  Formatge cremós
ü  Mantega
ü  Un ou
ü   Una culleradeta de sèsam torrat  

ELABORACIÓ:

Esteneu la placa de full i si és molt gruixuda estireu-la amb l’ajut d’un corró,    Unteu-la amb mantega i poseu-hi al damunt una capa de formatge i després una capa de pernil.
 Enrotlleu-ho tot com si fos un braç de gitano i poseu-ho a una safata que pugui anar al forn.
Pinteu el rull amb l’ou batut diluït amb una mica d’aigua i per acabar empolsineu-ho amb el sèsam.
Coeu-ho al forn pre-escalfat a 180º  durant uns 35 minuts.
Un cop cuit deixeu-ho refredar i ja es pot menjar.

Es pot menjar tebi o fred.  De les dues formes esta molt bo. Aquesta és una proposta de farcit però aquesta idea pot servir per més farcits com una mica de tomàquet fregit, tonyina, mozzarella, etc.
El podeu servir acompanyat amb una mica d’amanida o una mica d’ensaladilla.   
 

Comentaris

Les més populars