RULL DE PERNIL IBÈRIC I FORMATGE
RULL DE PERNIL IBÈRIC I FORMATGE
Un
recurs culinari, de fàcil elaboració i que ens solucionarà molt sopars
informals d’aquest proper estiu.
INGREDIENTS:
ü Un
placa de pasta de full
ü Pernil
ibèric
ü Formatge
cremós
ü Mantega
ü Un
ou
ü Una culleradeta de sèsam torrat
ELABORACIÓ:
Esteneu
la placa de full i si és molt gruixuda estireu-la amb l’ajut d’un corró, Unteu-la amb mantega i poseu-hi al damunt
una capa de formatge i després una capa de pernil.
Enrotlleu-ho tot com si fos un braç de gitano
i poseu-ho a una safata que pugui anar al forn.
Pinteu
el rull amb l’ou batut diluït amb una mica d’aigua i per acabar empolsineu-ho
amb el sèsam.
Coeu-ho
al forn pre-escalfat a 180º durant uns
35 minuts.
Un cop
cuit deixeu-ho refredar i ja es pot menjar.
Es pot
menjar tebi o fred. De les dues formes
esta molt bo. Aquesta és una proposta de farcit però aquesta idea pot servir
per més farcits com una mica de tomàquet fregit, tonyina, mozzarella, etc.
El
podeu servir acompanyat amb una mica d’amanida o una mica d’ensaladilla.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada