MOUSSE DE XOCOLATA AMB PINYA


MOUSSE DE XOCOLATA AMB PINYA


Tornem amb els postres. Avui un deliciós postra de fàcil elaboració que ens servirà d’excusa per fer una mousse de xocolata que malgrat avui la farem acompanyada amb pinya, podem substituir aquesta fruita per una altra que ens agradi i lligui be amb la xocolata.

INGREDIENTS:


ü  ½ l de llet
ü  75 gr. de sucre
ü  4 rovells d’ou
ü  250 gr. de cobertura de xocolata
ü  3 fulles de gelatina
ü  ½ pinya natural tallada a daus petits

 ELABORACIÓ:


Posarem a rehidratar la gelatina amb una mica d’aigua freda. En un pot batrem els rovells d’ou amb el sucre, després afegirem la llet i  ho posarem a coure a foc lent, remenant.  Quan la llet hagi bullit, hi afegirem la xocolata i la gelatina escorreguda, remenant fort per desfer la gelatina.  Ho retirarem del foc.  Posarem una mica de pinya cobrint el fons del motlle o motlles que farem servir i la resta de la pinya la barrejarem amb la xocolata.  Després omplirem els motlles amb la xocolata, encara calenta.  Ho deixarem refredar i ho posarem a la nevera un parell d’hores com a mínim.  Després es pot desmotllar com si fos un flam i menjar.


Comentaris

Les més populars