MOUSSE DE XOCOLATA AMB PINYA
MOUSSE DE XOCOLATA AMB PINYA
Tornem
amb els postres. Avui un deliciós postra de fàcil elaboració que ens servirà
d’excusa per fer una mousse de xocolata que malgrat avui la farem acompanyada
amb pinya, podem substituir aquesta fruita per una altra que ens agradi i
lligui be amb la xocolata.
INGREDIENTS:
ü ½
l de llet
ü 75
gr. de sucre
ü 4
rovells d’ou
ü 250
gr. de cobertura de xocolata
ü 3
fulles de gelatina
ü ½
pinya natural tallada a daus petits
ELABORACIÓ:
Posarem
a rehidratar la gelatina amb una mica d’aigua freda. En un pot batrem els
rovells d’ou amb el sucre, després afegirem la llet i ho posarem a coure a foc lent, remenant. Quan la llet hagi bullit, hi afegirem la
xocolata i la gelatina escorreguda, remenant fort per desfer la gelatina. Ho retirarem del foc. Posarem una mica de pinya cobrint el fons del
motlle o motlles que farem servir i la resta de la pinya la barrejarem amb la
xocolata. Després omplirem els motlles
amb la xocolata, encara calenta. Ho
deixarem refredar i ho posarem a la nevera un parell d’hores com a mínim. Després es pot desmotllar com si fos un flam
i menjar.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada