DELÍCIES DE PATATA I CRANC
DELÍCIES DE PATATA I CRANC
Un
agradable plat fred de fàcil elaboració i sabor exquisit.
INGREDIENTS:
ü 8
patates petites
ü 100
gr. de formatge tipus quart
ü 8
palets de surimi
ü El
suc d’una llimona
ü 1
cullaradeta de conyac
ü Pebre
vermell dolç
ü Sal
i pebre
ELABORACIÓ:
Coeu
les patates amb pela amb aigua i sal fins que estiguin cuites (aproximadament
uns 20 minuts). Escorreu-les i
deixeu-les refredar. En un bol poseu el
formatge, els palets de surimi picats el més petit possible, el suc de la
llimona i el conyac i remeneu fins tenir una crema homogènia. Rectifiqueu de sal i pebre.
Per
muntar el plat: peleu les patates, talleu-les per la meitat i amb una cullereta
feu una mica de forat a cada patata. A
dins del forat i a sobre de cada patata, poseu-hi de manera repartida la crema
de formatge que heu fet abans. I per
acabar, empolsineu-les amb pebre vermell dolç.
RECOMANACIONS:
Presenteu
les patates damunt d’un llit d’enciam.
Us ajudarà a que no es tombin i refrescarà el plat.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada