DELÍCIES DE PATATA I CRANC


DELÍCIES DE PATATA I CRANC


Un agradable plat fred de fàcil elaboració i sabor exquisit.

INGREDIENTS:

ü  8 patates petites
ü  100 gr. de formatge tipus quart
ü  8 palets de surimi
ü  El suc d’una llimona
ü  1 cullaradeta de conyac
ü  Pebre vermell dolç
ü  Sal i pebre

ELABORACIÓ:

Coeu les patates amb pela amb aigua i sal fins que estiguin cuites (aproximadament uns 20 minuts).  Escorreu-les i deixeu-les refredar.  En un bol poseu el formatge, els palets de surimi picats el més petit possible, el suc de la llimona i el conyac i remeneu fins tenir una crema homogènia.  Rectifiqueu de sal i pebre. 

Per muntar el plat: peleu les patates, talleu-les per la meitat i amb una cullereta feu una mica de forat a cada patata.  A dins del forat i a sobre de cada patata, poseu-hi de manera repartida la crema de formatge que heu fet abans.  I per acabar, empolsineu-les amb pebre vermell dolç.

RECOMANACIONS:

Presenteu les patates damunt d’un llit d’enciam.  Us ajudarà a que no es tombin i refrescarà el plat.

Comentaris

Les més populars