MOUSSE D’ESCALIVADA
MOUSSE D’ESCALIVADA
L’escalivada és un menjar
mot popular a les nostres comarques,
consisteix en posar al forn, o damunt les brases, pebrots vermells,
albergínies, cebes, patates , tomàquets, alls, etc. fins que estiguin cuits, i
després amanits al gust, fred o calent a l’hivern o a l’estiu sempre és bo.
Avui farem una altre
recepta amb escalivada, original i molt agradable de menjar
INGREDIENTS:
ü 300 gr de pebrot vermell escalivat
ü 300
gr. de albergínia escalivada
ü 200
gr. de ceba escalivada
ü 4
ous
ü 250
cc de crema de llet
ü sal
i pebre
ELABORACIÓ
Passarem
per la picadora el pebrot, l’albergínia i la ceba. Després afegirem el rovell
dels ous i la crema de llet, remenant be .
Apart
muntarem les clares dels ous a punt de neu i després hi barrejarem poc a poc
la pasta feta amb el pebrot, la ceba , l’albergínia la crema de
llet i el rovells, la sal i el pebre. Un
cop estigui tot ben lligat ho posarem en un motlle per púding
Ho
courem al bany maria, al forn que haurem encès abans i el tindrem a 180 º. La cocció ha de durar 1h.
aproximadament. Punxant amb un
escuradents per comprovar que estigui
cuit.
Deixarem
refredar i el traurem del motlle com si fos un flam, i ja esta apunt per
menjar.
Es pot
acompanyar amb anxoves i patates
escalivades i amb all i oli o maionesa on hem triturat anxoves i olives negres.
Es pot menjar fred o calent segons el gust
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada