MACARRONS AMB TONYINA FRESCA I CAVIAR


MACARRONS AMB TONYINA FRESCA I CAVIAR


La pasta, es pot convertir en un plat de quaresma o de festa  si la barregem amb productes adients.

INGREDIENTS:

ü  250 gr. de macarrons
ü  Un tall gran de tonyina fresca d’un cm. de gruix
ü  1 pot de caviar (o succedani, segons l’economia)
ü  ¼ de l. de brou de peix
ü  ¼ de l. de llet
ü  1 cullerada de mantega
ü  1 cullerada de farina
ü  julivert picat
ü  sal  i pebre

 ELABORACIÓ:

Poseu a escalfar un pot amb la llet i el brou de peix. En un altre pot, desfeu la mantega al foc, afegiu-hi  la farina, coeu-ho tot plegat uns dos o tres minuts tot remenant, i després afegiu-hi la llet i el brou, bullint i sense parar de remenar.  Afegiu-hi el julivert picat i coeu-ho uns dos o tres minuts.  Rectifiqueu de sal i pebre. Afegiu-hi la tonyina, salpebrada i tallada a daus d’un cm. aproximadament i coeu-lo tot plegat uns dos minuts. Retireu-ho del foc i reserveu calent.
Bulliu el macarrons amb aigua abundant amb sal, i un cop estiguin cuits, escorreu-los , emplateu-los i poseu-hi al damunt un parell de cullerades de la salsa.  I per acabar un parell de cullerades de caviar al damunt, i ja es pot menjar.

RECOMANACIONS:

La quantitat de salsa i de caviar pot variar segons el gust de cadascú.  Menjar calent.

Comentaris

Les més populars