MACARRONS AMB TONYINA FRESCA I CAVIAR
MACARRONS AMB TONYINA FRESCA I CAVIAR
La pasta, es pot convertir en un
plat de quaresma o de festa si la
barregem amb productes adients.
INGREDIENTS:
ü 250 gr. de macarrons
ü Un tall gran de tonyina
fresca d’un cm. de gruix
ü 1 pot de caviar (o succedani,
segons l’economia)
ü ¼
de l. de brou de peix
ü ¼
de l. de llet
ü 1
cullerada de mantega
ü 1
cullerada de farina
ü julivert
picat
ü sal i pebre
ELABORACIÓ:
Poseu
a escalfar un pot amb la llet i el brou de peix. En un altre pot, desfeu la
mantega al foc, afegiu-hi la farina,
coeu-ho tot plegat uns dos o tres minuts tot remenant, i després afegiu-hi la
llet i el brou, bullint i sense parar de remenar. Afegiu-hi el julivert picat i coeu-ho uns dos
o tres minuts. Rectifiqueu de sal i
pebre. Afegiu-hi la tonyina, salpebrada i tallada a daus d’un cm.
aproximadament i coeu-lo tot plegat uns dos minuts. Retireu-ho del foc i
reserveu calent.
Bulliu
el macarrons amb aigua abundant amb sal, i un cop estiguin cuits, escorreu-los
, emplateu-los i poseu-hi al damunt un parell de cullerades de la salsa. I per acabar un parell de cullerades de caviar
al damunt, i ja es pot menjar.
RECOMANACIONS:
La
quantitat de salsa i de caviar pot variar segons el gust de cadascú. Menjar calent.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada