CARXOFES CUITES AMB MICROONES


CARXOFES CUITES AMB MICROONES


Avui més que una recepta, és una idea per aprofitar la tecnologia que molts de nosaltres tenim a la cuina.

INGREDIENTS:

  •   Carxofes
  •   Sal i pebre en pols
  •   Oli d’oliva

ELABORACIÓ:

Talleu  les tiges de les carxofes, de forma que es mantinguin dretes si les poseu damunt d’un plat. Retireu les primeres fulles i xafeu les puntes de les carxofes de forma que es separin una mica les fulles.
Salpebreu una mica l’interior de les carxofes i tireu-hi un raig d’oli.
Poseu-les en un plat o atuell que pugui anar al microones i coeu-les durant 5 minuts a potència màxima, ruixeu-les amb una mica més d’oli i torneu a coure-les 5 minuts més.
Serviu-les calentes i mengeu-les retirant fulla a fulla i sucant-les amb la salsa que més us agradi.
Si sou més amant de gaudir dels cors, sols cal que retireu més fulles fins a arribar a les que son més tendres.  Talleu les puntes amb un ganivet i coeu-les de la mateixa forma que he explicat.

RECOMANACIONS:

El temps de cocció és aproximat doncs depèn de la quantitat i la mida de les carxofes, i de la potència del microones.  Després de la primera prova ja veureu el temps que funciona per vosaltres.
No dubteu en acompanyar-les amb un bon romesco o amb una vinagreta
 

Comentaris

Les més populars