CARXOFES CUITES AMB MICROONES
CARXOFES CUITES AMB MICROONES
Avui
més que una recepta, és una idea per aprofitar la tecnologia que molts de
nosaltres tenim a la cuina.
INGREDIENTS:
- Carxofes
- Sal
i pebre en pols
- Oli
d’oliva
ELABORACIÓ:
Talleu les tiges de les carxofes, de forma que es
mantinguin dretes si les poseu damunt d’un plat. Retireu les primeres fulles i
xafeu les puntes de les carxofes de forma que es separin una mica les fulles.
Salpebreu
una mica l’interior de les carxofes i tireu-hi un raig d’oli.
Poseu-les
en un plat o atuell que pugui anar al microones i coeu-les durant 5 minuts a
potència màxima, ruixeu-les amb una mica més d’oli i torneu a coure-les 5
minuts més.
Serviu-les
calentes i mengeu-les retirant fulla a fulla i sucant-les amb la salsa que més
us agradi.
Si
sou més amant de gaudir dels cors, sols cal que retireu més fulles fins a
arribar a les que son més tendres. Talleu
les puntes amb un ganivet i coeu-les de la mateixa forma que he explicat.
RECOMANACIONS:
El
temps de cocció és aproximat doncs depèn de la quantitat i la mida de les
carxofes, i de la potència del microones. Després de la primera prova ja veureu el temps
que funciona per vosaltres.
No
dubteu en acompanyar-les amb un bon romesco o amb una vinagreta
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada