FLAM DE FOIE


FLAM DE FOIE


Una delícia de llaminadura per acompanyar amanides o simplement per menjar amb una mica de reducció d’oporto i sal maldon.

INGREDIENTS:

ü  250 gr. de foie fresc
ü  250 cc. de crema de llet
ü  50 cc. d’Oporto
ü  4 ous sencers
ü  50 gr. de mantega  
ü  sal i pebre


ELABORACIÓ:

Prepareu la mantega a punt de pomada i unteu els motlles.
Poseu dins d’un pot de batedora el foie, la crema de llet, els ous i l’Oporto i amb l’ajut d’una batedora elèctrica feu una crema homogènia; rectifiqueu de sal i pebre i coleu la barreja.
Ompliu els motlles i coeu-los al bany maria en un forn  a  250º durant uns 10/15 minuts.
Deixeu refredar i desemmotlleu.

RECOMANACIONS:

Es pot acompanyar amb una mica d’amanida amb fruits secs o amb una reducció d’Oporto.



Comentaris

Les més populars