FLAM DE FOIE
FLAM DE FOIE
Una
delícia de llaminadura per acompanyar amanides o simplement per menjar amb una
mica de reducció d’oporto i sal maldon.
INGREDIENTS:
ü 250
gr. de foie fresc
ü 250
cc. de crema de llet
ü 50
cc. d’Oporto
ü 4
ous sencers
ü 50
gr. de mantega
ü sal
i pebre
ELABORACIÓ:
Prepareu
la mantega a punt de pomada i unteu els motlles.
Poseu
dins d’un pot de batedora el foie, la crema de llet, els ous i l’Oporto i amb
l’ajut d’una batedora elèctrica feu una crema homogènia; rectifiqueu de sal i
pebre i coleu la barreja.
Ompliu
els motlles i coeu-los al bany maria en un forn
a 250º durant uns 10/15 minuts.
Deixeu
refredar i desemmotlleu.
RECOMANACIONS:
Es pot
acompanyar amb una mica d’amanida amb fruits secs o amb una reducció d’Oporto.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada