ENSALADA DE SALMÓ
ENSALADA DE SALMÓ
Una
variació de la coneguda ensalada russa on introduïm el sabor del salmó i
eliminem la sempre perillosa maionesa, especialment per als mesos d’estiu.
INGREDIENTS:
ü ½
kg. de preparat per ensalada russa tradicional
ü 1
cap i l’espina d’un salmó
ü 200
gr. de salmó fumat
ü 1
ou dur
ü 250
gr. de formatge tipus quark
ü Oli
d’oliva i sal
ELABORACIÓ:
Poseu
en una olla amb aigua freda i una mica de sal el cap i l’espina del salmó i
coeu-ho durant 15 minuts. Traieu
l’escuma i coleu-ho tot reservant el brou que en quedi i que farem servir per
bullir el preparat per a fer l’ensalada.
Un cop cuit, coleu-ho i deixeu refredar.
Quan ja sigui fred, afegiu-hi el salmó fumat tallat a daus i l’ou dur,
també tallat petit. Per acabar, bateu el
formatge amb una mica d’oli, rectifiqueu-lo de sal, i afegiu-lo a l’ensalada
tot barrejant-ho. Serviu-ho ben fred.
RECOMANACIONS:
Si
reserveu uns quants talls de salmó i una mica de rovell d’ou, podreu acabar el
plat fent servir un motlle i posant per damunt el salmó i l’ou ratllat.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada