ENSALADA DE SALMÓ


ENSALADA DE SALMÓ


Una variació de la coneguda ensalada russa on introduïm el sabor del salmó i eliminem la sempre perillosa maionesa, especialment per als mesos d’estiu.

INGREDIENTS:

ü  ½ kg. de preparat per ensalada russa tradicional
ü  1 cap i l’espina d’un salmó
ü  200 gr. de salmó fumat
ü  1 ou dur
ü  250 gr. de formatge tipus quark
ü  Oli d’oliva i sal

ELABORACIÓ:

Poseu en una olla amb aigua freda i una mica de sal el cap i l’espina del salmó i coeu-ho durant 15 minuts.  Traieu l’escuma i coleu-ho tot reservant el brou que en quedi i que farem servir per bullir el preparat per a fer l’ensalada.  Un cop cuit, coleu-ho i deixeu refredar.  Quan ja sigui fred, afegiu-hi el salmó fumat tallat a daus i l’ou dur, també tallat petit.  Per acabar, bateu el formatge amb una mica d’oli, rectifiqueu-lo de sal, i afegiu-lo a l’ensalada tot barrejant-ho.  Serviu-ho ben fred.

RECOMANACIONS:

Si reserveu uns quants talls de salmó i una mica de rovell d’ou, podreu acabar el plat fent servir un motlle i posant per damunt el salmó i l’ou ratllat.

Comentaris

Les més populars