FESOLS AMB CLOÏSES


FESOLS AMB CLOÏSES


El gust delicat dels fesols combina molt bée amb les cloïsses

INGREDIENTS:

  •   750 gr. de fesols cuits
  •   1 manat d'alls tendres
  •   200 gr. de cloïsses
  •   Oli d’oliva
  •   Pebre vermell dolç en pols
  •   Sal i pebre

ELABORACIO:

Netegeu les cloïsses  tenint-les durant una hora amb aigua freda amb sal, perquè, si en tenen, treguin la sorra.  
Netegeu els alls tendres, talleu-los petits i fregiu-los a foc suau, amb un bon raig d’oli d’oliva.
Quan veieu que són pràcticament cuits, afegiu-hi els fesols, remeneu-ho una mica per integrar el sabors i coeu-ho tot plegat un parell de minuts.
A continuació afegiu es cloïsses a la cassola i tapeu-la.  Coeu-ho tot plegat, remenant de tant en tant, fins que les cloïsses s’obrin.
Empolsineu-ho una mica amb el pebre vermell i serviu calent.

RECOMANACIONS:

Coeu les cloïsses el temps just perquè estiguin obertes. Sinó quedaran seques.
Si teniu alls tendres confitats, es podeu fer servir, i també l’oli de confitar-los.
Podeu empolsinar el plat amb una mica de cibulet o julivert fresc picat petit.




Comentaris

Les més populars