FESOLS AMB CLOÏSES
FESOLS AMB CLOÏSES
El
gust delicat dels fesols combina molt bée amb les cloïsses
INGREDIENTS:
- 750
gr. de fesols cuits
- 1
manat d'alls tendres
- 200
gr. de cloïsses
- Oli
d’oliva
- Pebre
vermell dolç en pols
- Sal
i pebre
ELABORACIO:
Netegeu
les cloïsses tenint-les durant una hora
amb aigua freda amb sal, perquè, si en tenen, treguin la sorra.
Netegeu
els alls tendres, talleu-los petits i fregiu-los a foc suau, amb un bon raig
d’oli d’oliva.
Quan
veieu que són pràcticament cuits, afegiu-hi els fesols, remeneu-ho una mica per
integrar el sabors i coeu-ho tot plegat un parell de minuts.
A
continuació afegiu es cloïsses a la cassola i tapeu-la. Coeu-ho tot plegat, remenant de tant en tant,
fins que les cloïsses s’obrin.
Empolsineu-ho
una mica amb el pebre vermell i serviu calent.
RECOMANACIONS:
Coeu
les cloïsses el temps just perquè estiguin obertes. Sinó quedaran seques.
Si
teniu alls tendres confitats, es podeu fer servir, i també l’oli de
confitar-los.
Podeu
empolsinar el plat amb una mica de cibulet o julivert fresc picat petit.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada